,

Ben jij bereid er moeite voor te doen?

Deze week had ik een coachgesprek met een ondernemer die zich had aangemeld voor de gratis coachcall die ik vorige week weggaf. Ze had zich opgegeven voor dit gesprek omdat ze er niet echt plezier meer in had. Ze werkte nu al een aantal jaar als zzp-er, maar had het gevoel dat ze steeds harder moest werken, terwijl ze niet meer verdiende. Ze geeft les op aan studenten op een Hogeschool en ze werkt als trainer in een aantal corporate bedrijven en als life coach. En waar er vroeger werk te over was, leek het nu wel of ze er steeds harder aan moest trekken.

Ze baalde er niet alleen van dat het haar stress opleverde en dat haar omzet niet omhoog ging, maar haar grootste frustratie was dat ze steeds minder tijd heeft voor haar familie. Haar kinderen gingen net 1 en 2 jaar naar de middelbare school en ze merkte hoe zij haar aandacht nodig hadden. En die wilde ze hen ook geven!
Maar haar dag was altijd te kort voor wat ze zou willen doen. Ze werkte te veel en te vaak en… ze was er helemaal klaar mee!

Ik herkende mij enorm in haar. Ook ik deed een paar jaar geleden 1001 dingen, die ik allemaal leuk vond, maar focus ho maar. En echt een goede omzet leverde het ook niet op. Ik werkte steeds meer dagen, ook in de weekenden gaf ik nog yogaworkshops en coachte ik mensen. Ik dacht dat het erbij hoorde, maar ik miste mijn zoon, mijn man, mijn vrienden. Maar voelde ook dat ik als coach wel écht iets kon bijdragen. En dat was wat ik wilde.
Maar niet zo versnipperd. Ik deed best veel, ook op het gebied van marketing, ik had een goede website.
Maar het waren allemaal ‘losse acties’. Er was geen helder plan. Maar gelukkig heb dat geleerd!

Van mijn businesscoach heb ik geleerd hoe ik een strategie kon bepalen voor mijn bedrijf. Welke marketingstrategie mij zonder al te veel moeite wel klanten op zou leveren. Hoe ik zonder een ‘gladde aal’ te zijn toch kon verkopen.
En, voor mij denk ik de belangrijkste, hoe ik voor mijn waarde betaald kon worden in plaats voor mijn uren.
Hoe ik kortom High End diensten kon gaan verkopen. Het toffe was dus: dit viel gewoon te leren!

Mocht je nu denken dat het me is aan komen waaien, mocht je denken dat je dit kunt leren en achterover kunt leunen, dan moet ik je teleurstellen. Dit kost tijd en moeite! Ik heb ALLES gedaan wat nodig was. Ik heb me volledig toegewijd om te leren wat ik wilde leren. Gedaan wat ik moest doen. Geleerd door vallen en opstaan.
En het goede nieuws is dit: je kunt dit allemaal dus gewoon leren!

Wil jij dit ook? Ben je klaar met hoe het nu gaat en is het tijd voor een échte stap naar een ander niveau?
Wil je leren hoe je omzet laat stijgen en ondertussen tijd overhoudt in plaats van steeds harder te moeten werken?
En… Ben jij bereid er alles aan te doen om deze keer écht iets te veranderen en je bedrijf naar een volgend niveau te tillen?

In februari 2016 start het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen!

Mijn programma is er op gericht jou te leren hoe je er blijvend voor kunt zorgen dat je omzet stijgt en je meer tijd over houdt. Ik leer je hoe je een lucratieve niche kunt vinden en hoe je ervoor zorgt dat je opvalt.
Zodat jouw klanten op je af komen en je met gemak goede prijzen kan vragen, zodat je minder hoeft te werken.
Je leert hoe je voor je waarde betaald kunt worden in plaats van voor jouw uren, wat je heel veel kostbare tijd bespaart én waarmee je meer impact hebt op jouw klanten!

Daarnaast leer je vaardigheden om op topniveau te presteren, je energie te verhogen en hoe je beter kunt ontspannen. Of het nou is in jouw onderneming of in je sociale leven, je zult op alle vlakken het effect merken.

Hoe zou het zijn als…
je dit allemaal stapsgewijs van mij zou leren en ik jou in 4 maanden begeleid bij het behalen van jouw doelen?
Zodat je niet meer in je eentje hoeft te worstelen? En dat je straks niet alleen trots bent op jouw bedrijfsresultaten maar ook echt geniet van je werk en van jouw klanten? En dat je bovendien ook weer eens tijd hebt voor jezelf, voor je vrienden en je familie?

Ik help je hier graag bij!
Ben jij geïnteresseerd in het programma? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in en ontvang de uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen bepalen of dit programma écht bij jou past.

Ik wens jou een heerlijke dag!

Warme groet,
Lisette
Businesscoach

PS Dank voor al jullie mails vorige week, wat een mooie reacties en … wat veel aanmeldingen! Voor diegenen die niet in aanmerking zijn gekomen voor de gratis coachcall, niet getreurd! In januari geef ik een gratis Online Training, waarover binnenkort meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *