IN DE MEDIA

‘Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling to the max!’ Dat is waar het deze keer over gaat bij Master You radio. We gaan hierover in gesprek met onze tafelgast, business coach Lisette Tol’

Te gast bij AmsterdamFM, het ondernemersprogramma Master You met presentatrice Roeselien Wekker.  “Lisette Tol is bevlogen ondernemer en businesscoach. Zij werkt met ambitieuze ondernemers die met hun business naar het ‘next level’ willen. We spraken hierover en gingen middels een aantal real life casussen aan de slag met vragen als: Hoe bereik je betere balans tussen werk en privé? Kiezen voor groei of verbreding? Commitment, hoe ver wil je hier in gaan?

“Lisette Tol is businesscoach en gooide tot twee keer toe het roer om maar is als coach terughoudend om haar cliënten datzelfde te adviseren.”

Een interview bij BNR Nieuwsradio met presentatrice Diana Matroos. “Het roer om! Of toch blijven zitten waar je zit als zzp’er? We hoppen van klus naar klus en gooien met gemak hele businessmodellen om, maar of het altijd verstandig is, is de vraag. We praten erover met een aantal deskundigen. Lisette Tol is businesscoach en gooide tot twee keer toe het roer om maar is als coach terughoudend om haar cliënten datzelfde te adviseren.”

“Veel mensen dénken dat ze het kunnen, maar zijn eigenlijk veel minder productief en efficiënt dan wanneer ze zich op één taak zouden richten.”

Wie zegt te kunnen multitasken, liegt, zegt business coach Lisette Tol. “Veel mensen dénken dat ze het kunnen, maar zijn eigenlijk veel minder productief en efficiënt dan wanneer ze zich op één taak zouden richten.” En dus niet op die twintig binnenkomende Whatsapp- en Facebookberichten terwijl ze aan het werk zijn.

‘Ik geloof in én-én!’ Een interview met girlboss en Business Coach Lisette Tol’

“Do less with more focus”. Als business coach is dat het motto dat Lisette Tol verkondigt naar haar (toekomstige) klanten. Girlboss Lisette helpt ambitieuze entrepreneurs om hun al goedlopende bedrijf naar het next level te tillen.’

”Mijn klanten leren vaak het meest van de dingen waarmee ik zelf de mist in ben gegaan. Ik durf mezelf steeds kwetsbaarder op te stellen.”

Lisette coacht ambitieuze ondernemers om op topniveau te presteren zonder eraan onderdoor te gaan. “Mijn klanten leren vaak het meest van de dingen waarmee ik zelf de mist in ben gegaan. Ik durf mezelf steeds kwetsbaarder op te stellen. Door dichtbij mezelf te blijven, trek ik mensen aan die bij mij passen. Ik doe niet aan boekenwijsheid, daar ben ik allergisch voor. Een ondernemer kan fouten maken, soms ga je gewoon keihard op je bek. Ook ik. Als je eerlijk naar je fouten durft te kijken, kun je daar veel van leren.”

”Dat vind ik zo mooi aan het vak van businesscoach, dat je die verbinding kunt maken met mensen en hun potentie. Dat is echt heel tof.”

Lisette Tol is als business coach aangesloten bij Bewust Amsterdam. Met haar bedrijf De Ontspannen Ondernemer helpt zij ambitieuze ondernemers om leiderschap in business én persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. “Dat vind ik zo mooi aan het vak van businesscoach, dat je die verbinding kunt maken met mensen en hun potentie. Dat is echt heel tof.”

”En daarnaast was ze ambitieus. Ze wilde haar coachpraktijk uitbreiden, maar had geen idee hoe ze dit moest doen zonder nóg meer uren te maken.”

Altijd te weinig tijd? Voor vriendinnen, de kinderen, het werk en….jezelf. Ga leven als een topsporter en houd een strak schema aan. Vorige week sprak ik Marieke, kindercoach en moeder van 2 jongetjes van 1,5 en 4. Ze was druk bezig met het opzetten van haar praktijk. Maar merkte dat de korte nachten – haar zoontje van 1,5 werd nog steeds elke nacht wakker – en het drukke gezinsleven hun tol eisten.En daarnaast was ze ambitieus. Ze wilde haar coachpraktijk uitbreiden, maar had geen idee hoe ze dit moest doen zonder nóg meer uren te maken. Uren waar van ze überhaupt al veel te weinig in een dag had zitten.

”Als ik me ergens instort dan ga ik er voor de volle 100 procent voor, dus ik heb vanaf dat moment diverse coachopleidingen gevolgd..”

Zij had een goedbetaalde droombaan in de televisiewereld en een scherp oog voor goede programma’s. Na bijna vijftien jaar in televisieland koos ze een geheel nieuw pad en begon haar eigen bedrijf als businesscoach. Het geluk lacht haar nu toe.

”Aan het einde van het jaar vind ik het altijd heerlijk om even een tijd vrij te maken om terug te kijken naar het afgelopen jaar.”

Aan het einde van het jaar vind ik het altijd heerlijk om even een tijd vrij te maken om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat ging er goed, wat kan beter? Wat wilde ik doen en wat is daarvan terecht gekomen? En welke doelen schuif ik door? Daarna kijk ik naar het komende jaar. Ik stel mijn doelen en maak een planning.

Dat geeft mijn overzicht en rust. Klinkt goed denk je misschien, maar hoe doe je dat nou, zo’n planning maken? En vooral; hoe zorg je ervoor dat je al die plannen en mooie voornemens ook écht gaat doen?

”Luister in deze podcast naar waardevolle tips om je omzet te verhogen van business coach Lisette Tol.”

Dit keer hebben we een onderwerp waarvan je eigenlijk denkt ‘dit is te mooi om waar te zijn’, maar toch gaan we het er over hebben. Namelijk, je omzet verhogen in minder tijd! Hoe dan? Luister naar deze podcast.

Schrijf je nu in voor de gratis online training
ZONDER STRESS DOORBREKEN NAAR HET NEXT LEVEL met jouw business. 

AANMELDEN