TESTIMONIALS

MKB / GROEIBEDRIJVEN


De afgelopen jaren zijn mijn bedrijven heel hard gegroeid. Van 5 naar 50 werknemers en een miljoenenomzet. Ontzettend leuk en spannend allemaal, maar op een gegeven moment had ik het gevoel wat stil te staan in mijn eigen ontwikkeling. Daarom besloot ik samen te gaan werken met Lisette als business coach. Om te groeien met mijn business, maar ook om meer aan mijn eigen ontspannenheid te werken. Met het gewenste resultaat! Er is een duidelijke strategie en ik zet sneller stappen, werk meer ‘aan’ mijn bedrijven en ben meer ontspannen.

Naast het werken aan mijn bedrijf JBL&G, kwamen we tijdens het traject al snel op een extra carrière als business coach, wat echt ontzettend goed bij mij past! Zo cool om nu ook andere ondernemers te kunnen helpen. Ik krijg daar ontzettend veel energie van! Alleen had ik deze stap nooit zo snel durven zetten. Ook ben ik de afgelopen maanden veel beter met mijn eigen gezondheid en ontspanning bezig gegaan, waardoor ik veel beter in mijn vel zit. Omdat yoga en mediteren ook onderdeel van mijn rapportage aan Lisette was, ben ik hier veel serieuzer mee omgegaan.


Op het moment dat ik met Lisette besloot te gaan werken, was ik bezig onze teams in China en Amsterdam uit te breiden. Ik was zoekende in hoe iedere  collega/functie zo optimaal mogelijk te laten renderen en welke beslissingen ik moest nemen om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. In het coachtraject hebben we duidelijke doelen geformuleerd en een heldere strategie bepaald. En ook hebben we gewerkt aan wat er van mij nodig was. Namelijk krachtig leiderschap! Dit heeft mooie resultaten opgeleverd. Voor het bedrijf én voor mij persoonlijk.

Met Lisette heb ik aan het begin van het traject tijdens een strategische sessie van een dagdeel een aantal doelen bepaald. Hier zijn we tijdens het traject mee aan de slag gegaan:
• Team: uitbreiden van Team in China om taken van mij over te nemen en uiteindelijk tijd en kosten te besparen. Maar ook het evalueren van collega’s in Amsterdam en beslissingen durven te maken om te stoppen of samenwerking te veranderen waar nodig.
• Focus: op welke taken en businessmodellen ga ik en gaan wij als team focussen. Wat is ons specialisme?
• Acquisitie: nieuwe manieren van acquisitie aanboren: event, beurs, indirecte benadering via netwerk.
• Persoonlijk: wie dien ik te zijn om mijzelf en anderen zo optimaal mogelijke te kunnen laten opereren. Krachtig leiderschap dus.

Het laatste doel, dat krachtig leiderschap, is in mijn optiek veruit het belangrijkste focus-punt geweest in het coaching traject. Dit heeft me echt heel veel opgeleverd. Ik merk dat wanneer ik focus op ’t zijn van een straight-line leader (duidelijk communiceren naar anderen wat ik wil en direct voor mijn doel gaan zonder vooroordelen) ik meer voor elkaar krijg en dus een stuk zelfverzekerdheid opbouw. Heel simpel: voordat ik een beslissing maak of
een nieuw gesprek in ga met een klant of werknemer vraag ik me voortaan af: wat wil ik; wat is mijn doel? Hierdoor wring ik me minder snel in bochten om de andere partij te pleasen en houd ik me simpel vast aan mijn doel. Dit verschaft direct duidelijkheid en een veel sneller resultaat.
Met deze instelling durf ik kritischer naar ’t team te kijken en naar wat ik hieruit wil halen. Hetzelfde geldt voor klanten; wie zijn er winstgevend en wie niet. Zo heb ik van een aantal klanten afscheid genomen die meer tijd kostten dan iets opleverden.

Ik ben sinds dag 1 al gefocust op kwaliteit en wil dit nog sterker uitdragen naar suppliers, collega’s, en klanten. Dit gaat een stuk gemakkelijker vanuit een Straight-Line Leader stance. Hoe directer en duidelijker je je intenties overbrengt, hoe gemakkelijker het binnenkomt. Ik ben ’t meest blij met ’t feit dat ik sterker in mijn schoenen sta en trots durf te zijn op waar wij voor staan als bedrijf. Het blijft hard werken om ’t niveau te halen wat ik voor ogen heb, maar met een grotere zelfverzekerdheid geeft ’t energie in plaats van dat ’t energie kost.

Dit traject met Lisette was mijn eerste coaching. Ik wist absoluut niet of ’t mij iets zou gaan brengen of dat ’t gewoon een half jaar open deuren intrappen was. Hierom was ik in de eerste sessies best kritisch. Ik heb de coaching van Lisette als heel persoonlijk ervaren. Lisette is niet degene die het gaat voorkauwen hoe je business dient te doen met een kant en klaar stappenplan. Ze heeft mij in het begin juist de vrijheid gegeven om er – door mij veel verhelderende vragen te stellen – zelf achter te komen waar ik naartoe wil op bedrijfs-strategisch niveau. Dit hebben wij vervolgens samen kritisch afgebakend, waar ze  ook bruikbare tactische sturing heeft gegeven.  De exacte strategische keuzes heb ik zelf gemaakt. Ik weet immers meer van mijn vak dan een coach. Daarna heeft Lisette mij getriggerd om duidelijk uit te spreken wie ik dien te zijn om deze bedrijfsdoelen te halen. Hier hebben wij vervolgens op verschillende niveaus aan gewerkt: naar mijzelf toe, naar werknemers toe, naar klanten toe, en naar de buitenwereld toe.

Kortom, ik ben erg blij dit coaching traject met Lisette te zijn gestart. Het levert me vandaag wat op door het aantrekken van een nieuwe klant, omdat deze acquisitie één van mijn doelen was. Maar belangrijker, Lisette heeft mij geholpen de fundering te leggen van een sterk bedrijf: ik zelf.

Tot slot, het is cruciaal dat er een klik is met de coach, dat ze je begrijpt en dat ze je tools kan aanreiken. Het moet 100% vanuit jezelf komen. Niet één keer. Iedere dag.


Ik heb een heel goedlopend bedrijf en heb een enorme drive, maar voelde me ondergedompeld in het werk, het groeide mij boven mijn hoofd. Door het coachtraject heb ik nu een hele duidelijke strategie. Hierdoor kan ik makkelijker het overzicht houden en is er veel meer ruimte gekomen om te werken aan mijn missie. Tegelijkertijd is er meer rust en meer vrije tijd. Mijn team draait steeds zelfstandiger, onder andere dankzij de handboeken en templates die we in het traject gemaakt hebben.

Al ruim 20 jaar ben ik interieurarchitect met een eigen bureau. Mijn missie is een heerlijk huis voor iedereen bereikbaar maken. Vanwege deze drive had ik er moeite mee om het werk los te laten. Toen mijn 4 kinderen langzaam een voor een de deur uitgingen merkte ik dat ik alleen maar harder ging werken. Maar eigenlijk wilde ik ook meer genieten van deze vrijgekomen tijd samen met mijn man! Ik heb personeel, maar had steeds het gevoel dat ik steeds harder moest werken zodat zij hun werk konden doen.

Lisette hield mij het perspectief voor om ontspannen te ondernemen zónder mijn ambities tekort te doen. Om die reden ben ik bij haar in het Diamond Traject gestapt. Samen hebben we gewerkt aan het aanpassen van mijn eigen houding als ondernemer. Want om de situatie te veranderen zal je eigen gedrag moeten veranderen. Lisette heeft mij dit laten inzien en mij gecoacht op mijn leiderschap, op wie ik moet zijn, de ondernemer die nodig is voor het bedrijf waar ik naar toe wil.

Daarnaast hebben we in het bureau de noodzakelijke voorwaarden geschapen om zelf meer uit de dagelijkse praktijk te stappen en de werkzaamheden toch door te laten gaan. Meer aan mijn bedrijf werken in plaats van erin. Mijn team werkt veel zelfstandiger en er zijn duidelijke handboeken en templates voor de dagelijkse gang van zaken. Ook aan de uitgroei van mijn ambities hebben we aandacht besteed en hebben we stappen gemaakt.

Als je je herkent in het probleem wat ik had, namelijk dat je én ambitieus bent én een fijn leven wilt, dan kan ik je de coaching van Lisette van harte aanbevelen. Dankjewel Lisette voor alle wijze lessen en de fijne samenwerking.


Met haar methode om te werken aan de groei van je bedrijf en ontspannen in je vel te zitten als ondernemer, heeft Lisette me op een andere manier leren kijken naar tijds- en prioriteitenverdeling, dwars over de grenzen van werk en privé heen. Ik sta nu veel relaxter in het leven en tegelijkertijd met herwonnen enthousiasme en zelfvertrouwen, zowel in de bedrijfsleiding van onze KMO  als daarbuiten. Ik voel de meerwaarde van het coach traject vooral in de combinatie van strategie en leiderschap; het is zowel in business als prive meer ontspannen. Ik maak krachtigere keuzes voor mezelf en ook voor de groei van ons bedrijf.

Met enkele plakkende oneliners zorgt Lisette dat de principes blijven hangen en ze helpt geduldig om ze in elke situatie toe te passen tot het een automatisme wordt.

Lisette wist me de juiste vragen te stellen om de inspiratie, motivatie en energie in me te voelen opborrelen na een impasse van ruim twee jaar. In het begin was ik wat sceptisch om onze tweewekelijkse coachingsessies telefonisch te houden. Dat vormde echter helemaal geen domper op de kwaliteit van onze gesprekken.

Lisette ziet mij en de situatie snel door en gaat intuïtief meteen (met de nodige doortastendheid) naar de achterliggende kern. Heerlijk om iemand te hebben die je niet alleen confronteert met een ander, maar vooral veel dieper perspectief. Er is geen ontkomen aan: Lisette helpt me koppig en geduldig te ontdekken wat ik zelf aan mijn denken en houding kan veranderen om de situatie te verbeteren. En dat kan steeds verder, want Lisette daagt altijd uit naar een next level. Als enthousiaste supporter en coach. De ideeën en de manier en de implementatie moeten echter uit mezelf komen. En dat is maar goed ook: het blijft tenslotte mijn leven en mijn zaak 😉

De leiderschapsprincipes die Lisette me heeft bijgebracht en de evolutie die ik via haar coaching – zowel persoonlijk als zakelijk – doormaakte, zijn voor iedereen toepasbaar. Maar haar affiniteit met het ondernemerschap maakte het voor mij als KMO-bedrijfsleider speciaal waardevol.


Ik ben met Lisette gaan werken omdat ik het idee had dat er veel meer potentie zat in mijn bedrijf. En ik wilde gericht de juiste stappen nemen. Omdat ik tot dat punt alles zelf en op intuitie had gedaan, wilde ik het nu zakelijker gaan bekijken. Daarnaast was ik als een kip zonder kip to do lijstjes aan het afvinken en wilde ik minder ‘geleefd’ worden door mijn bedrijf. In het coachtraject hebben we gewerkt aan meer structuur en gericht doelen stellen en deze behalen. Hiermee heb ik ook een duidelijke focus voor mijn bedrijf kunnen bepalen. Daarnaast ben ik dankzij dit traject gestart met een groter team opbouwen, om meer taken uit handen te kunnen geven en meer opdrachten aan te kunnen. Dat zorgt voor groei, maar ook dat ik meer rust ervaar,

Door het traject heb ik nu veel meer focus en weet ik wat er voor nodig is om goed voor mezelf én mijn business te zorgen. Lisette heeft me geholpen hier keuzes in te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Ze heeft mij geleerd op een andere manier te kijken naar de vragen van mijn klanten én te kijken naar creatieve alternatieven om hen beter te helpen.


Werken met Lisette is een aanrader als je net als ik ambitieus bent. Ik geloof dat er altijd een volgend niveau is, ik streef naar constante groei. Ik werk met Lisette, want als ondernemer wil ik het professioneel aanpakken en mezelf blijven ontwikkelen. Ik wil het beste voor mijn klanten en alles uit mijn business halen. Door te werken met Lisette is niet alleen mijn omzet gestegen en loopt het team beter en zelfstandiger, ook ben ik krachtiger, meer gefocust.

Samen met Lisette werken we aan onze doelstellingen en zetten we krachtige acties in om deze te behalen. We werken zowel aan leiderschapskwaliteiten en hoe ik mezelf maar ook mijn team naar een next level krijg, als op businessstrategie. Lisette denkt mee en laat me dingen inzien die ik eerst niet zou doen. Dit heeft niet alleen impact op mijn business, maar ook op mijn persoonlijk leven. Werken met Lisette is een aanrader als je net als ik ambitieus bent. Ze heeft veel kennis van zaken, is rustig en luistert goed naar wat er nodig is. Het is echt maatwerk en ik kan altijd bij haar terecht.


Ik ben eigenaar van een internationale photo-agency. We hebben prachtige en grote opdrachtgevers en ik wilde graag groeien. Maar ik had altijd te weinig tijd! Voor mezelf én voor m’n bedrijf. Mijn vraag was ‘Hoe los ik dat op?’. Ik wist niet waar te beginnen, maar tijdens de coaching voelde ik al snel rust in mijn hoofd. Door de coaching van Lisette op mijn business én mijzelf, weet ik nu wat de oplossing is. Het traject gaf me enorm veel inzicht, in mijn business en in mijzelf. We hebben zowel gewerkt aan mijn business-strategie als aan mijn persoonlijk leiderschap.  Ik heb van Lisette geleerd welke stappen er nodig zijn voor een oplossing voor mij en mijn business en daar een concreet actieplan voor gemaakt.

Het belangrijkste is dat ik goed heb kunnen voelen wat ik voor mezelf belangrijk vind en hoe ik dat ga realiseren. Ik voel nu rust en heel veel mogelijkheden! Ik heb wel veel te doen, maar weet nu dat er écht een mogelijkheid is om dingen te veranderen. Dat had ik niet toen ik aan deze dag begon. Ik zie steeds beter de samenhang tussen mij en mijn bedrijf; als ik goed voor mezelf zorg, zorg ik ook goed voor mijn bedrijf! En andersom. En die rust maakt me niet alleen een ontspannen ondernemer, maar ook een meer ontspannen moeder en vrouw. Het is me echt zo helder nu.”


Mijn bedrijf liep super goed, maar ik voelde me vaak heel gestresst. Ik volgde een inspirerende masterclass van Lisette, over hoe je op een ontspannen manier naar het volgende niveau in je business kan! Hands-on sessie waar je samen met andere ondernemers kritisch kijkt naar waar je staat als ondernemer en door middel van de concrete handvatten die Lisette je aan reikt een beter inzicht krijgt in waar je naar toe wilt als ondernemer en hoe je er kunt komen. Aanrader voor ambitieuze ondernemers!

Na de masterclass ben ik dingen echt ander gaan doen. Ik heb direct de headspace app gedownload en een extensie gedownload waarbij ik elke 20 min herinnerd wordt te ademen en even 30 sec ontspan. Verder deel ik mijn dag anders in, begin ik sochtends met mijn mail en vervolgens zet ik deze even uit om aan andere projecten te werken en niet afgeleid te worden. Ik zorg dat er niet meer dan 3 tabbladen tegelijk openstaan. Ook ga ik daarnaast vaker buiten de deur werken (niet op kantoor) zodat ik me kan focussen op grote projecten en niet wordt afgeleid door werknemers. Mijn doelen zijn duidelijker en er is meer focus! Daarnaast heb ik in de weekenden steeds vaker mijn computer niet open gehad, geen mail gecheckt en ben ik niet op kantoor geweest.

Lisette is echt een voorbeeld van De Ontspannen Ondernemer. Ze is duidelijk en straalt rust uit. Ik vind het prettig dat ze uit ervaring spreekt en de theorie combineert met persoonlijke (herkenbare) anekdotes, dit creëert autoriteit waardoor ik meer aan neem.”


Met mijn goedlopende IT bedrijf wilde ik graag groeien. Ook omdat ik meer klanten goed wil helpen effectief en efficiënt gebruik te maken van hun informatie technologie. Maar zo goed als ik ben in mijn vak, zo slecht was ik in het opschalen van mijn bedrijf.  Daarom ben ik met Lisette aan de slag gegaan. Zo heb ik onder meer geleerd om mijn diensten te productiseren. Dit maakt het veel makkelijker om mijn diensten te verkopen, ook aan bestaande klanten. Ook kan ik hierdoor een betere prijs vragen. Ik heb sinds ik mijn nieuwe dienst aanbied geen enkele prijsdiscussie gehad! En dat is niet omdat mijn prijzen zo laag zijn. Lisette’s grootste kracht? Elke keer als je denkt dat je het hoogste niveau gehaald hebt brengt ze je moeiteloos twee treden hoger.

Ik ben via via bij Lisette terecht gekomen. Haar aanpak sprak me gelijk aan. Geen geklets, maar praktisch en resultaatgericht. Coaching is prima, maar je moet ook zelf van je kont af komen, anders helpt het niet. In haar traject is er niet alleen aandacht voor je bedrijf, maar ook je privé situatie wordt gestuurd naar je doelen. Alles om ervoor te zorgen dat er een krachtig fundament is waarop ik door kan bouwen, en dan dus zowel ikzelf als ondernemer, als mijn business.

Als ondernemer ben ik heel goed in mijn vak. Als ik van een klant een opdracht heb dan kost het me geen enkele moeite om voor die klant een klinkend resultaat neer te zetten. Meestal lukt het me ook om genoeg klanten te hebben om aan het werk te blijven. Maar ik wil meer. Ik heb een missie. Ik heb een boodschap. En ik wil groeien met mijn bedrijf omdat ik meer klanten goed wil helpen effectief en efficiënt gebruik te maken van hun informatie technologie, want dat doet nog bijna niemand en dat is zonde.

Zo goed als ik ben in mijn vak, zo slecht was ik in het opschalen van mijn bedrijf. Dus heb ik een marketing bureau geprobeerd. Maar die zijn vooral goed in het heel hard roepen van jouw boodschap, dus als je niet zo goed weet wat je boodschap moet zijn heb je aan zo’n bureau niet veel. Dus nog een copywriting cursus gevolgd waar ik heel goed heb leren schrijven, alleen weer niet gevonden welke boodschap ik dan op moet schrijven.

Lisette begint bij het begin door je na te laten denken over welke doelen je wilt bereiken. En dat was al heel verhelderend. Met alles wat ik tot dan toe geprobeerd had was ik vooral bezig met hoe moet ik dit doen, maar niet wat ik er mee wil bereiken. Ik was dus eigenlijk doelloos nieuwe trucjes aan het leren.

Bij Lisette heb ik geleerd om mijn diensten te productiseren. Daarmee is direct duidelijk wat ik lever en wat het kost. Dat geeft rust en duidelijkheid voor je klanten, maar ook voor mijzelf. Omdat de klant nu één prijs vergelijkt met de waarde die ik lever kan ik een goede prijs vragen en hoef ik niet meer na te denken of mijn uurtarief wel marktconform is. Ik heb bij de geproductiseerde aanbiedingen die ik gedaan heb nog geen enkele prijsdiscussie gehad met klanten. En niet omdat mijn prijzen zo laag zijn.

Maar ook goed nadenken over wie nu eigenlijk mijn doelgroep is en testen of dat inderdaad de juiste doelgroep is heb ik van Lisette geleerd. En de uitkomst daarvan was best verrassend. Ik spreek nu mensen die echt wat kunnen en willen met mijn verhaal in plaats van mensen die het wel leuk vinden maar er niet zoveel mee kunnen.

Ook hebben we in het traject gewerkt aan mijn zichtbaarheid en mijn expertpositie. Mijn blogs worden inmiddels beter gelezen en op mijn social media advertenties wordt veel meer doorgeklikt. De know loopt goed, de like begint te komen en met de trust ben ik bezig. Wat een heel mooi resultaat was, dat ik laatst een keer ben uitgenodigd als expert op een event waar vooral mensen uit mijn doelgroep komen, puur op basis van mijn blogs en social media posts.

Met dit traject is ook mijn zelfvertrouwen flink toegenomen. Ik hoef me niet meer uren of zelfs dagen op te laden voor een telefoongesprek. Ik schrijf van tevoren op wat ik zeggen wil en bel dan gelijk. En omdat ik er zekerder in sta kom ik aan de andere kant veel beter binnen.

Omdat je in de methode van Lisette werkt aan een krachtig fundament om je doelen te bereiken, heb ik in het traject ook een nog duidelijker commitment op mijn gezondheid gemaakt. Ik loop hard. Vroeger deed ik dat van ongeveer van maart/april tot oktober/november. Daarbuiten wilde ik op zich wel lopen maar was het me te koud of te nat of te glad of te donker of ….. Inmiddels heb ik een loopband gekocht waar ik op loop als het weer me niet aanstaat. Geen smoesjes meer maar commitment op mijn gezondheid!

Lisette’s grootste kracht? Elke keer als je denkt dat je het hoogste niveau gehaald hebt brengt ze je moeiteloos twee treden hoger. En de volgende keer kan je dat zelf.Of ik dit allemaal zelf kan bedenken? Nu wel, maar toen ik aan het traject met Lisette begon zeker nog niet. Dus ben je als ondernemer goed in je vak, maar weet je niet wat er nodig is om je bedrijf verder te laten groeien? En wil je er vol voor gaan maar geen 80 uur in de week maken? Dan kan ik het succes programma van Lisette tol van harte aan je aanbevelen.


TESTIMONIALS

ZELFSTANDIG ONDERNEMERS


Toen in met Lisette besloot te gaan werken, wilde ik stoppen met interimmen en fulltime ondernemen. Maar ik boekte weinig progressie met mijn bedrijf. Ik heb heel lang gedacht dat klanten wel naar mij toe zouden komen. Ik had een prachtige website, ook best wat bezoekers maar amper klanten. Ik had echt een groot gebrek aan sales- en marketingkennis en vaardigheden. Daar zijn we in het traject met Lisette mee aan de slag gegaan. Ook heb ik mijn aanbod helemaal opnieuw vormgegeven. In plaats van uurtje factuurtje, verkoop ik nu jaartrajecten van €10.000. Ik had nooit gedacht dat dit kon, zeker niet in het onderwijs. Maar omdat ik echt heb geleerd hoe je een traject zo waardevol kan maken dat je klant er graag voor betaalt, verkocht ik in twee maanden 4 jaartrajecten van €10.000!

Het mooiste cadeau tijdens het Succes Programma en hetgeen alles voor mij heeft veranderd, is dat ik ondernemen dankzij Lisette als een spel ben gaan zien! Dit was echt een gamechanger voor mij. Ik heb toen in 2 weken, terwijl ik in Italie zat, mijn hele aanbod uitgewerkt! Ik merkte tijdens het maken van dat aanbod: ik weet dat ik hier iets mee kan en moet. Mijn missie kwam heel sterk naar boven. Dat gaf me ook echt de drive om er helemaal voor te gaan. Ik accepteer door dit traject geen stagnatie: ik kijk steeds ‘Wat moet IK doen?’ Ik pak nu echt mijn verantwoordelijkheid. Pak mijn eigen leiderschap. En dat is meer dan alleen weten wat je missie is. Dat is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat heb ik écht van Lisette geleerd.

Daarmee is het traject – dat ik best een flinke investering vond – mijn beste investering in mijn ondernemers carrière tot nu toe. Ik heb het niet alleen dubbel en dwars terug verdiend, mijn bedrijf staat en daar kan ik op doorbouwen. Alles is in dit traject bij elkaar gekomen, wan mijn aanbod, tot aan mijn marketing- en sales strategie. Ik ben sales door Lisette ook heel anders gaan zien, namelijk als helpen. Dat heeft me ook enorm geholpen om beter te verkopen.

Het belangrijkste dat ik uit dit traject heb gehaald is een enorm vertrouwen, dat ik als ondernemer kan bijdragen aan mijn missie om schoolleiders bij te staan in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Inmiddels heb ik mijn baan als schooldirecteur opgegeven en ben ik vol voor het ondernemerschap gegaan. Dat geeft zo’n enorme vrijheid, ik kan nu doen wat ik het allerliefste wil. Namelijk die schoolleiders zo goed mogelijk helpen.

Tijdens het traject met Lisette bleek dat ik veel aannames deed. Het Succes Programma gaf me continu stof tot nadenken. Wat er is veranderd?  Mijn hele mindset over ondernemerschap en wie ik ben als ondernemer.  Dit raakt alles! Hoe ik kijk naar mijn klant, hoe ik me opstel, de toon waarop ik communiceer, mijn blogs. Alles wat ik doe staat nu in het teken van mijn missie, mijn hogere doel. Door de methode van Lisette heb ik nu veel meer focus en structuur. En ook meer rust en ruimte. Rust in mezelf, dat hoor ik ook terug van mijn omgeving. Ik ervaar het zelf ook, ik voel me relaxter. En ik weet nu bijvoorbeeld ook hoe de wasmachine werkt haha. Ik ben er meer voor de mensen om me heen.

De samenwerking met Lisette heb ik als heel fijn ervaren. Ze is een echte businesscoach, die er op elk moment dat je haar nodig hebt voor je is. Ik kon er terecht met al mijn vragen, voor een schop onder mijn kont maar ook advies bij de inhoud van mijn programma. Heerlijk om zo te kunnen sparren met een deskundige. Ik vond het traject heel verrijken. Ik heb me als ondernemer en als persoon enorm ontwikkeld. Wat ik de kracht van Lisette vind, is dat ze iedereen helpt hun eigen weg te volgen en daar het beste resultaat mee te behalen. Ook al is die weg voor iedereen anders! Het Succes Programma is heel persoonlijk en echt maatwerk.


In een intensief 1-op-1 traject heb ik met hulp van Lisette een nieuw programma van 6 maanden uitgewerkt. Super praktisch en doelgericht. Dat programma staat! Direct daarna heb ik ervoor gekozen om bij Lisette in haar jaarprogramma te stappen. Ik had daarvoor een aantal redenen. Ik wilde op een andere manier werken, zodat ik meer tijd thuis kon besteden én ik wilde geen loodzware lanceringen meer doen. Dat betekende een hele andere manier van werken. Lisette heeft me enorm geholpen met hoe ik dat het beste kon aanpakken. Daarnaast heb ik gedurende dit jaar mijn profilering volledig omgegooid van LinkedIn trainer naar LinkedIn-expert en ondernemerscoach.

Ook dat staat nu, en hoe ;). Ik vind Lisette een echte vakvrouw met veel kennis over persoonlijk leiderschap, ontspannen ondernemen en het hebben van een juiste mindset. Ze is een enorme inspiratiebron voor mij, maar bovenal een geweldig mens!


Ik wilde met mijn bedrijf naar het volgende niveau én ik wilde op een meer ontspannen manier gaan ondernemen  Dat is gelukt! Door de coaching van Lisette bereik ik nu meer in mijn business én ik creëer steeds meer ruimte voor mezelf en mijn gezin.  Heel belangrijk, want voor mij is omzet belangrijk, maar niet het enige dat telt. Tijdens het coachtraject heb ik twee programma’s ontwikkeld die ervoor zorgen dat ik scholen nog beter kan helpen bij het bereiken van hun doelen en het versterken van de onderwijskwaliteit. En waardoor ik thuis ook meer tijd heb, om samen met mijn dochter en ons gezin leuke dingen te doen.

Ook hebben we in het traject de belangrijkste processen in mijn bedrijf uitgewerkt, zodat we sneller nieuwe mensen kunnen inwerken. En ik zelf niet meer voor alles nodig ben. Ook is er nu een duidelijk sales en acquisitie plan, hiervoor kwamen de dingen vooral op ons af.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat er nu meer structuur zit in de werkzaamheden en de weekplanning. Dit werkt zowel voor mij als voor mijn team veel prettiger. Daar hoort ook bij dat er nu een duidelijk onderscheid is tussen IN en AAN mijn bedrijf werken en hoeveel tijd ik aan beide onderdelen wil en kan besteden. Daar is ook ruimte voor, omdat ik ben begonnen met het loslaten en overdragen van belangrijke taken.

Waar ik het meest blij mee ben, is dat ik door dit traject echt de tijd heb genomen om AAN mijn bedrijf te werken en heb geleerd hoe waardevol het is dit te blijven doen. Een langer coachtraject als dit heb ik ervaren als heel positief. Het was voor mij erg waardevol een langdurig traject aan te gaan, en zo écht een verandering neer te zetten. Lisette heeft boven tafel gekregen wat er toe doet en me inzicht gegeven in wie ik moet zijn om dat te bereiken


Ik vond de coaching van Lisette prettig: helder, kritisch, straight forward, intensief. Geen onzin geklets. Het eerste resultaat: ik had binnen no time een geweldige opdracht van €10.000 binnen! Lisette haar kennis, kunde & inzichten op leiderschap- en ondernemersgebied zijn breed & direct inzetbaar. Ze bezit een inspirerende en deskundige manier van kennis delen waarmee ik ook werkelijk mijn leiderschap heb genomen. Het heeft mij met een frisse zakelijke neus op feiten (do’s & dont’s) in mijn business weten te drukken.

Ik heb deelgenomen aan Lisette haar Succesprogramma met Mastermindsessies (groep) en coachcalls (individueel) en live trainingsdagen. De online modules zijn inhoudelijk intensief. Ik heb ze ervaren als weloverwogen en stapsgewijze begeleidende modules met vele vragen naar een volgend niveau in je ondernemerschap. De wekelijkse rapportages waren een prima stok achter de deur om ook daadwerkelijk resultaat te behalen.


Ik ben ambitieus en ik wist dat er meer mogelijk was met mijn business. Ik wilde écht op een ander niveau gaan ondernemen. Voor mij is het belangrijkste resultaat van het coachtraject bij Lisette, dat ik echt verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven en mijn business. Het besef dat ik het zelf moet doen, just fucking do it, is voor mij heel krachtig.

Dat niet alleen weten, maar het ook leven, het ook doen.Ik denk anders, blijf minder hangen in emoties, ik durf eerlijker naar mezelf te kijken en er naar te handelen. Hierdoor bereik ik veel meer. Ik heb in korte tijd een programma ontwikkeld en weet nu wat mijn toegevoegde waarde is voor mijn klant. En ik durf daar ook goed geld voor te vragen. Ik sta echt voor wat ik waard ben. Ik vond het de investering absoluut waard. Ik ben echt veranderd, mensen uit mijn omgeving zien dat ook, ik krijg het terug. Ik straal meer kracht uit en rust en minder stress. En dat voel ik zelf ook zo. De impact die het op mijn leven heeft gehad, zeker omdat ik het samen met mijn man Paul Robbert heb gedaan is erg groot. Ik durf te zeggen dat het zeer positief heeft gewerkt door het beide te doen, door te ervaren om dezelfde transitie door te maken, dezelfde woorden te kunnen gebruiken (reptielenbrein e.d.) en te ervaren hoe we elkaar kunnen helpen en spiegelen.

Voordat ik in het Succesprogramma stapte las ik al een tijd de nieuwsbrieven van Lisette, omdat ik werd aangesproken door de enorme power die uit haar nieuwsbrieven sprak, en een soort eenvoudig maken van vragen en twijfels waar ik op dat moment mee zat. Ik raakte daardoor getriggerd, om uiteindelijk de gratis online training te gaan doen. Die training voelde erg prettig, ze bood structuur, een plan met focus en door haar warme en open manier van verbinding maken, voelde ik tijdens die training een enorme energie opborrelen die me deed geloven in dat het voor mij ook mogelijk is om genoeg inkomen te genereren met coaching. En in het Succesprogramma heb ik het ook echt kunnen neerzetten. Ik ben zowel in mijn bedrijf als in mijn privéleven veel krachtiger geworden. Ik onderneem en leef meer vanuit rust.

Ondernemers die vastlopen in teveel werk en te weinig resultaat zou ik dit programma zeker aanraden. Evenals ondernemers met gebrek aan focus en structuur. Het programma in combinatie met de livedagen en het Facebookprogramma werkt goed, je kan je eigen tijd indelen, je eigen commitment aan het programma zegt ook iets over je commitment aan je bedrijf. Je leert daardoor erg goed jezelf kennen, als ondernemer, als coach (dienstverlener) en ik geloof erin dat je daardoor een betere ondernemer wordt en ook nog de kwaliteit van je dienst enorm verbetert.


Als zelfstandig innovatiecoach help ik ondernemers met het testen van hun productidee. Hoewel ik als ondernemer mooie stappen had gemaakt, kwamen mijn klanten nog via toevalligheden op mijn pad. Ik was op zoek naar meer grip op mijn business.  Ik heb me eerst aangemeld voor de online training Moeiteloos Meer Klanten. Lisette weet echt waar ze het over heeft. Ze liet zien hoe het sales proces heel ontspannen én effectief kan zijn. Hoe de eerste gesprekken al waardevol kunnen zijn vanaf minuut 1, door echt te focussen op “helpen” en “waarde leveren”. Wat fijn om een kwalitatief verhaal over sales te horen zonder een pushy salesaanbod te krijgen 🙂

Daarna heb ik me direct aangemeld voor het Sales Seminar. De waarde van het Live Sales Seminar zat voor mij in de persoonlijke feedback van Lisette en de deelnemers onder elkaar. Het oefenen van je verhaal en bewust worden wanneer je de verbinding met je gesprekspartner maakt, of juist verliest, is goud!

Benieuwd naar mijn grote inzicht? Hier komt ‘ie: goede vragen stellen leidt tot echte verbinding met je gesprekspartner, dat voel je meteen. Maar door op te volgen met een zendverhaal over je aanbod ben je je gesprekspartner meteen weer kwijt. Zinloos dus! Precies dit gebeurde mij tijdens het oefenen van mijn verhaal. Tot het moment dat ik mijn aanbod onmiddellijk ging doorvertalen naar de uitdagingen van mijn klant.. toen ging het een stuk beter!

Het Seminar heeft mij weer doen inzien dat ‘sales’ gesprekken eigenlijk niet bestaan. Enkel gesprekken om jouw klanten te helpen. En dat levert mij meer klanten op, op een ontspannen manier. Dank Lisette voor deze waardevolle training en jouw tips!


Door het Succesprogramma en de coaching van Lisette ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben! Ik heb een programma gecreëerd wat ik zelf heel erg leuk vind én waar ik mensen echt mee help. En het mooie is dat ik daar goed voor betaald krijg. Doordat ik heel duidelijk focus en mijn doelgroep helder heb weten mensen mij nu te vinden, waardoor mijn omzet enorm gestegen is. Ik heb hierdoor zelf ook meer rust en vrijheid, om meer leuke dingen te doen met mijn gezin en de mensen om mij heen.


In het Succesprogramma heb ik geleerd, dat hetgeen ik vanzelfsprekend vind, heel waardevol is voor anderen. En wie ben ik om die waarde voor mezelf te houden? Lisette heeft mij geleerd hoe ik voor mijn waarde betaald kan worden, waar mijn focus moeten liggen en vooral ook hoe ik die focus houd. Ik ga nu veel efficiënter met mijn tijd om, besteed meer aandacht aan mijn bedrijfsvoering en weet waarop ik nee moet zeggen.

Het enthousiasme van Lisette werkt aanstekelijk en haar methode met werkboeken, sparren met de andere deelnemers, ‘live-dagen’ en individuele coachcalls is de ideale mix om in korte tijd grote stappen te zetten. Ik doe dingen nu écht anders en kan iedereen die toe is aan een stap vooruit in hun business, aanraden om een businesscoach traject van Lisette te volgen.


Ik vind Lisette een geweldige coach. Ze is echt en integer. What you see is what you get. Wat ze doet en zegt is vanuit het hart en de overtuiging je werkelijk verder te willen helpen. Ik kreeg bij haar geen los of leeg ‘verkooppraatje’ maar een werkelijk product vanuit haar hart én ervaring gevormd; ze leeft zelf ook echt wat ze haar klanten leert. Lisette heeft me geweldig geholpen met het ontwikkelen van een high end dienst en niet meer denken in uurtje factuurtje. Ik voel me nu veel zelfverzekerder en heb focus op waar ik met  mijn bedrijf naar toe kan en wil groeien.

Prachtig vond ik de reactie van een ambitieuze vriendin van mij: “Wow, je hebt gewoon in 1 dag een sterk product neer weten te zetten en je zou vandaag dus zo kunnen beginnen. Je hoeft alleen je klanten nog maar te trekken.”

Voordat ik me door Lisette liet coachen, worstelde ik enorm met ‘klein denken’, ik was onzeker waardoor ik maar niet in actie kwam. Daarnaast wist ik niet waar te beginnen en kreeg ik niet helder wat mijn niche/doelgroep is. Hierdoor kwam ik kwam ik niet tot een helder product, ik wist niet precies wat ik mijn klanten wilde gaan aanbieden en wat nou de juist keuze was. Ik bleef maar vasthangen in al mijn creatieve gedachten en maakte de stap niet naar doen en praktisch aan de gang gaan.

Ik ben nu veel zekerder van mijzelf en als ondernemer en zie geen reden te stoppen. Ik twijfel niet langer aan mezelf om dit te willen en kunnen doen. En ik heb een heel helder doel, een heldere doelgroep én een concreet product!


Sinds ik het Succes Programma heb gevolgd, verkoop ik steeds makkelijker mijn diensten aan mijn klanten van over de hele wereld. Ik weet nu precies welke stappen ik moet volgen om mijn business naar een volgend niveau te brengen. Ik merk het zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn businessresultaten dat ik krachtiger ben. Met resultaat. Ik heb nu wereldwijd klanten, voer moeiteloos salesgesprekken. Je kunt hier over lezen, maar de persoonlijke coaching en feedback van Lisette heeft me echt enorm geholpen. Dat vind ik ook een enorm voordeel boven veel van die online trainingen. Lisette is een échte businesscoach.

In het programma was het erg behulpzaam om te blijven focussen en echt ergens voor te kiezen. Ik had veel plannen en Lisette hielp me echt om het beste en meest lucratieve plan uit te gaan werken. Met resultaat. Ik heb nu wereldwijd klanten, voer moeiteloos salesgesprekken. Je kunt hier over lezen, maar de persoonlijke coaching en feedback van Lisette heeft me echt enorm geholpen. Dat vind ik ook een enorm voordeel boven veel van die online trainingen. Lisette is een échte businesscoach.

Ik ben echt getransformeerd. Ik ben me bewust van mezelf, mijn patronen en ook die van anderen. Ik ben sterker en krachtiger. Ik geloof echt in mezelf als ondernemer. Ik heb meer zelfvertrouwen, ik geloof echt helemaal in wat ik doe en sta daar helemaal achter. Het klinkt misschien raar, maar door dit programma heb ik echt mijn roeping gevonden. Het is heel helder allemaal, wat ik wil doen en wie ik wil helpen, en dat geeft heel veel energie. De prijs van het programma vond ik in eerste instantie wel hoog, maar ik voelde ook dat dit klopte. Dat ik hier bij de juiste persoon was. Het heeft me zoveel opgeleverd. Niet alleen qua klanten, maar ook qua leiderschap. En hier kan ik mijn eigen klanten ook weer beter mee helpen. Ik kan het Succesprogramma echt elke ambitieuze ondernemer aanraden.


Ik heb het Succesprogramma gevolgd, inspirerend en super-leerzaam. Zo heeft Lisette mij o.a. geleerd hoe ik mijn nieuwe klanten in sales-gesprekken kan benaderen. Dit werkte meteen, want sinds ik dit doe verkoop ik regelmatig VIP-trajecten en is mijn omzet enorm gestegen. Ook was het werken met een groep ambitieuze ondernemers ontzettend steunend en leerzaam. Nu een jaar later nog steeds met sommigen contact om te sparren over business stappen etc. Ik raad het Succesprogrammaecht aan als je naar het next level wilt.


Ik ben met Lisette gaan werken omdat ik veel meer zou willen betekenen voor mijn klanten. En daar ook goed mee wil verdienen op een ontspannen manier, zodat ik ook meer van het leven kan genieten. In het Succes Programma heb ik dit stap voor stap geleerd en toegepast. Ik heb veel meer focus, weet wat mijn strategie is en inmiddels merk ik dat mijn klanten graag betalen voor mijn nieuwe diensten.


Ik had in eerste instantie mijn vraagtekens bij het Succesprogramma; niet vanwege de inhoud, maar ik vond het een behoorlijke investering. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Lisette heeft mij echt mijn grootsheid laten ervaren, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Waar ik eerst met moeite €100 per uur vroeg, heb ik een dienst ontwikkeld waar mijn klanten graag €5000 voor betaalden, dus de investering had ik er binnen no time uit! Inmiddels run ik een succesvol internationaal bedrijf op het gebied van Leiderschap.

Maar niet alleen mijn omzet is gestegen, ik werk ook met fijnere klanten. Wat ik naast de omzet ook heel prettig vind is dat ik me minder gejaagd voel. Ik werk veel minder uren en heb daardoor veel meer tijd voor mijn zoon (ik ben zelf ook alleenstaande moeder) én voor mijzelf. Het is echt zo’n verschil met voordat ik in het programma stapte. Ik kan het echt elke ondernemer aanraden om in dit programma te investeren, als je echt wilt leren hoe je omzet verhoogd op een ontspannen manier. Het programma was soms best pittig, maar elke zweetdruppel waard. De coaching van Lisette heb ik als heel waardevol ervaren. Ze is goudeerlijk en direct, maar wel met heel veel warmte en humor.


Lisette is een geweldige businesscoach, ik heb nu een duidelijke strategie om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen! Wat ik ook erg waardevol vond is dat ze daarnaast het proces van je leiderschap pakken heel goed weet te begeleiden. Ik zie het vaak gebeuren bij ondernemers (ook bij mijzelf), dat je eigen expertise als zo vanzelfsprekend wordt gezien, dat we vaak vergeten hoe belangrijk die is: Ontzeg je klanten niet jouw kennis, ervaring, kortom expertise….

Dat te herkennen en vol uit te komen voor je expertise blijkt soms lastig. Lisette helpt met haar expertise om dat inzicht op een hele natuurlijk manier in jezelf te verankeren.Ik kon het na een pittige tijd met mijn bedrijf heel goed gebruiken weer herinnerd te worden aan mijn leiderschap. Ik was me door alle stress van die tijd “klein” gaan voelen. En dat terwijl ik leiderschap in mijn leven en zéker met mijn werk als interieur ontwerper heel belangrijk vind. Tijdens de coaching bij Lisette pakte ik die draad weer op. Ik voel me weer zelfverzekerd en weet wat er in mijn bedrijf moet gebeuren. Ik ben me er dagelijks van bewust en heel dankbaar!


Ik had al een goedlopende B&B in Italië toen ik met Lisette ging werken. In het coachtraject zijn we gaan kijken wat er nog meer mogelijk was en heb ik mijn eigen coachprogramma opgezet, heb ik mijn eerste klanten mogen coachen en ligt er een plan hoe ik mijn onderneming verder kan laten groeien. Authentiek en met mijn eigen ‘signature’. Ik voel me er trots op! De kracht van Lisette is dat ze niet snel genoegen neemt. Ze triggert je en zoekt de ‘stretch’ op. Op een persoonlijke en doortastende manier. De weg naar resultaat!

Ik heb nog steeds tijdens mijn ondernemerschap het stemmetje van Lisette in mijn hoofd. ‘Wat vindt Lisette hiervan?’ ‘Hoe zou zij het doen?’ Het is echt een trigger om het beste uit mezelf te halen. Ik heb geleerd achter mijn eigen waarde te staan, deze ook te vragen. Daarin is Lisette een heel goed voorbeeld. Focus, keep it simple, en waarde leveren. Ook steeds de vraag wat levert het de klant op. Maak het concreet.

Als vakantiewoning Casa Castignano in Italie wilden we meer zichtbaar worden. De gasten die bij ons verblijven zijn enthousiast en er vindt een hele fijne verbinding plaats. Daar wilden we graag mee naar buiten komen. We hadden concreet de vraag hoe gaan onze klanten ons vinden. Met de gratis online training kreeg ik concrete stappen aangereikt, veel aha momenten en ik leerde Lisette kennen. Vooral haar persoonlijke verhaal sprak me aan. Ik zag dat je gewoon ‘zakelijk’ kan zijn als je ook een zachte kant hebt.

In het boostgesprek gebeurde heel veel. Daarin voelde ik dat ik achter Casa Castignano mag gaan staan. Het was een beweging naar grootsheid en zichtbaarheid. Ook besefte ik dat er veel meer mogelijk is dan dat ik voor ogen had. Ik voelde dat wat diep van binnen een grote wens was dat Lisette mij kon helpen deze concreet te maken. Ineens was ik ‘ondernemer’.

De kracht van Lisette is dat ze niet snel genoegen neemt. Ze triggert je en zoekt de ‘stretch’ op. Op een persoonlijke en doortastende manier. De weg naar resultaat. Ik heb nog steeds tijdens mijn ondernemerschap het stemmetje van Lisette in mijn hoofd. ‘Wat vindt Lisette hiervan?’ ‘Hoe zou zij het doen?’ Het is echt een trigger om het beste uit mezelf te halen. Ik heb geleerd achter mijn eigen waarde te staan, deze ook te vragen. Daarin is Lisette een heel goed voorbeeld. Focus, keep it simple, en waarde leveren. Ook steeds de vraag wat levert het de klant op. Maak het concreet.

In het half jaar met Lisette heb ik mijn eigen coachprogramma opgezet, heb ik mijn eerste klant mogen coachen en ligt er een plan hoe ik verder mijn onderneming kan laten groeien. Authentiek en met mijn eigen ‘signature’. Ik voel me er trots op!

De twijfel die ik vooraf had betrof voornamelijk de financiële investering die ik moest doen. Is dit het waard? Levert het dit op? Daar kan ik nu volmondig ja op zeggen. We maakten stappen, boekten resultaten en ik ervaar veel persoonlijke groei.

Samen met Lisette kan je je bedrijf echt naar een ander niveau tillen. Als je zelf persoonlijke hobbels onder ogen durft te komen en met nieuw inzicht durft door te pakken. Door 1-op-1 coaching blijf je op je pad, houd je de beweging erin en worden er echt resultaten geboekt. Door het commitment met Lisette aan te gaan, kan je er niet meer onderuit. Doordat ze ook ‘brutaal-eerlijk’ spiegelt, word je bewust van je eigen keuzes. Zijn het de juiste?

Vanuit de coaching met Lisette heb ik ervaren hoe ik zelf kan groeien en hoe ik dat kan doorgeven aan mijn klanten. In mezelf investeren zie ik echt als de weg om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik ben voor mezelf gaan staan, heb minder twijfels, ik doe het gewoon, voel meer vertrouwen. Puzzelstukjes vallen op hun plaats. Een manier van werken waar ik heel blij van word en ik voel dat ik daar meer van wil. De beweging en ontwikkeling werpt zijn vruchten af.

Gecoacht worden is een groot cadeau voor jezelf


Als je bij de Lisette komt dan weet je: No More Excuses! Ik worstelde met een gebrek aan focus en tijd. De dingen die ik deed vond ik eigenlijk stuk voor stuk leuk. Alleen door de hoeveelheid activiteiten en een volle agenda voelde het alsof alles ‘even snel’ moet worden gedaan in plaats van met aandacht en plezier. Door de concrete stappen die ik leerde, trechter ik de juiste activiteiten om mijn uiteindelijke doel te bereiken.

Ik bereik mijn doelen nu door meer aandacht voor hoofdlijnen en door minder te verzanden in onbelangrijke details van dagelijkse beslommeringen of veel verschillende zakelijke activiteiten. Met volle aandacht en op een rustige manier dwingt Lisette elke deelnemer concreet te verwoorden wat en hoe diegene iets wil bereiken. Ik besef dat ik nooit echt goed over mijn aanbod, klanten en inkomsten hab nagedacht en gewoon steeds aan het werk was. Door de concrete aanpak ben ik enorm op weg geholpen met het bepalen van mijn doel en op welke manier ik dat graag wil bereiken.

Kennis en ervaring in mijn vakgebied heb ik genoeg, maar vond ik nooit voldoende om hard te roepen wat ik kan betekenen voor een bedrijf. Met een duidelijk en onderscheidend verhaal en door partnerships ben ik nu bezig mijn bedrijf goed op de kaart zetten. Lisette heeft mij later ook in contact gebracht met een business partner met wie ik nu een goedlopend bedrijf run.

Werken met Lisette als businesscoach kan ik zeker aanraden. Voor ondernemers uit verschillende (vak)gebieden is het interessant omdat je je ‘zelfbedachte’ belemmeringen omzet naar een goede overtuiging waarmee je de juiste en concrete stappen durft en kunt zetten voor het uitbouwen van je bedrijf zoals jij dat wilt. Ondanks de diverse achtergronden van de ondernemers blijken de worstelingen voor iedereen grotendeels hetzelfde. Dat besef en het uitwisselen van tips is prettig.


Ik wilde met mijn bedrijf graag snel grotere groeistappen zetten, dus niet het wiel zelf uitvinden. Het was heel fijn om met een ervaren businesscoach als Lisette een verdiepingsslag in mijn business te maken. Ik verkoop niet alleen makkelijker maar ga ook meer ontspannen met dingen om, ben minder perfectionistisch en bereik daardoor betere resultaten


Toen ik bij Lisette kwam wist ik niet waar ik met mijn bedrijf naar toe wilde, ik mistte focus! Door de masterclass ben ik echt dingen anders gaan doen, zoals het batchen van mijn tijd en realistisch plannen. Ook werken aan een totaalpakket en vanuit doelgroep denken. Ik maak steeds meer tijd om áán ipv in mijn bedrijf te werken. Ik sta nu vol zelfverzekerdheid achter mijn bedrijf en heb een goed verhaal waar ik de boer mee op kan.

Fijn aan werken met Lisette vond ik de rust die ze uitstraalt en vooral haar rijke ervaring als ondernemer. Ook het delen van wat werkt voor haar en alle expertise die ze haalt uit alles wat ze gedaan heeft en nog steeds doet om expert te zijn op dit gebied. Ik kan het elke ondernemer die ontspannen wil ondernemen aanraden met haar te gaan werken, het is echt de investering waard.”


Lisette is een inspirerende spreker, als zij spreekt straalt ze en is er een expert aan het woord. Door de eigen ervaringen die ze deelt wordt het heel geloofwaardig, een knappe en prettige cominbatie van zakelijk en persoonlijk. Ze heeft het bijzondere vermogen om mensen op een vriendelijke manier te ‘confronteren’; tijdens een inspirerende en interactieve lezing voor 50 ondernemers liet zij zien -en ervaren- hoe eenvoudig het is om je als ondernemer te focussen op dat waar je goed in bent. Behalve professioneel ook een bijzonder prettig en positief mens.


De businesscoaching van Lisette heb ik als confronterend, helder, leerzaam en onderhoudend ervaren. Haar vragen waren duidelijk en prikkelend en zetten mij aan tot nadenken. Ik ben echt in actie gekomen door haar open houding en motiverende coaching om nu écht stappen te gaan zetten met mijn coachpraktijk, bedankt!