IS HET TIJD OM DOOR TE BREKEN NAAR HET NEXT LEVEL? 

In een strategiesessie bespreek ik met je:

  • Welke kansen ik voor je zie om veel meer uit je bedrijf te halen dan je nu doet en zo je impact en je winst te vergroten

  • Welke ideeën ik voor je heb om in minder tijd je ambitieuze doelen te halen dit jaar

  • Hoe ik je kan helpen om op een simpele manier door te breken naar jouw next level en het maximale uit jezelf en je business te halen

PLAN HIER JE STRATEGIESESSIE

Je kunt hieronder een dag en tijdstip kiezen voor jouw gratis strategiesessie.
Na het inplannen van je call krijg je een bevestigingsmail met hierin een vragenlijst.
Aan de hand daarvan kijken we of een gesprek met Lisette passend is.

Belangrijk

Weet dat ik niet alle ondernemers kan helpen. Ik kan je alleen helpen in het volgende geval:

  • Je bent ambitieus, je houdt van het spel van ondernemen en wilt op dit moment met je business een (grote) groeistap zetten.
  • Je hebt al een (succesvol) bedrijf én je weet dat er nog veel meer in zit.
  • Je bent bereid brutaal eerlijk te kijken naar jezelf en je business en staat open om te leren.

Reviews

Aleks Kuijpers (MKB) – Ik nam afscheid van klanten terwijl mijn winst steeg

Op het moment dat ik met Lisette besloot te gaan werken, was ik bezig onze teams in China en Amsterdam uit te breiden. Ik was zoekende in hoe iedere  collega/functie zo optimaal mogelijk te laten renderen en welke beslissingen moet ik nemen om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. En wie moet ik daar voor zijn. Daarnaast wist ik dat, om te kunnen groeien, we een stabielere cliëntenportfolio nodig hadden. Ik moest dus afscheid nemen van klanten die niet meer pasten en aan acquisitie werken mbt grotere klanten. Tot dan toe ging ik acquisitie uit de weg, omdat ik het te druk had. In het coachtraject hebben we duidelijke doelen geformuleerd en de strategie bepaald. En ook hebben we gewerkt aan wat er van mij nodig was. Namelijk krachtig leiderschap!

Debbie Schreuder (ZZP) – Mijn omzet is gestegen én ik heb meer rust & vrijheid!

Door de coaching van Lisette ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben! Ik weet niet alleen veel beter hoe ik er voor zorg dat mensen mijn klant worden, ze zijn ook bereid veel meer te betalen voor mijn diensten. Ik werk minder hap snap en heb echt een duidelijke strategie die continu klanten oplevert. Mijn omzet is enorm gestegen. Ik heb hierdoor zelf ook meer rust en vrijheid, om meer leuke dingen te doen met mijn gezin en de mensen om mij heen.

Sophie van Genugten (MKB) – Dit jaar ga ik voor de anderhalf miljoen.

Ik geloof dat er altijd een volgend niveau is, ik streef naar constante groei. Ik werk 1 op 1 met Lisette, want als ondernemer wil ik het professioneel aanpakken en mezelf blijven ontwikkelen. Ik wil het beste voor mijn klanten en alles uit mijn business halen. Door te werken met Lisette is mijn omzet niet alleen gestegen, ik ben ook krachtiger, meer gefocust. Samen met Lisette werken we aan onze doelstellingen en zetten we krachtige acties in om deze te behalen. Lisette denkt mee en laat me dingen inzien en doen die ik eerst niet zou doen. Dit heeft niet alleen impact op mijn business, maar ook op mijn persoonlijk leven. Werken met Lisette is een aanrader als je net als ik ambitieus bent. Ze heeft veel kennis van zaken, is rustig en luistert goed naar wat er nodig is.