IS HET TIJD OM DOOR TE BREKEN NAAR HET NEXT LEVEL?

Boek nu een gratis adviesgesprek met business coach Lisette Tol

Ik ga graag met je in gesprek.

In dit gesprek geef ik je graag ideeën hoe jij door kunt breken naar het Next Level in jouw business.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgericht en honderden ondernemers geholpen

om heel goed te verdienen op de meest ontspannen manier.

Een manier waarbij er tijd is om te genieten van het leven én alles uit jouw business te halen.

In dit adviesgesprek leer je

  • Wat jou in de weg zit om je bedrijf op een ontspannen manier te kunnen laten groeien en hoe je dit kunt doorbreken
  • Wat voor jouw specifieke business de beste strategie is op weg naar meer rust, meer vrije tijd én meer omzet (of dat nou een ton is of een paar miljoen per jaar).
  • Je leert welke eerste stap je kunt zetten om door te breken naar jouw next level en hoe je je omzet kunt verdubbelen en je uren halveren (als je dat wilt natuurlijk).

Belangrijk

Weet dat ik niet alle ondernemers kan helpen. Ik kan je alleen helpen in het volgende geval:

  • Je bent ambitieus, je houdt van het spel van ondernemen en wilt op dit moment met je business een (grote) groeistap zetten.
  • Je hebt al een (succesvol) bedrijf EN je weet dat er nog veel meer in zit.
  •  Je bent bereid brutaal eerlijk te kijken naar jezelf en je business en staat open om te leren.

Mijn omzet is gestegen én ik heb meer rust & vrijheid!

Door de coaching van Lisette ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben! Ik weet niet alleen veel beter hoe ik er voor zorg dat mensen mijn klant worden, ze zijn ook bereid veel meer te betalen voor mijn diensten. Ik werk minder hap snap en heb echt een duidelijke strategie die continu klanten oplevert. Mijn omzet is enorm gestegen. Ik heb hierdoor zelf ook meer rust en vrijheid, om meer leuke dingen te doen met mijn gezin en de mensen om mij heen..

Debbie Schreuder – Eigenaar Haptotherapiepraktijk

Dit jaar ga ik voor de anderhalf miljoen.

Ik geloof dat er altijd een volgend niveau is, ik streef naar constante groei. Ik werk 1 op 1 met Lisette, want als ondernemer wil ik het professioneel aanpakken en mezelf blijven ontwikkelen. Ik wil het beste voor mijn klanten en alles uit mijn business halen. Door te werken met Lisette is mijn omzet niet alleen gestegen, ik ben ook krachtiger, meer gefocust. Samen met Lisette werken we aan onze doelstellingen en zetten we krachtige acties in om deze te behalen. Lisette denkt mee en laat me dingen inzien en doen die ik eerst niet zou doen. Dit heeft niet alleen impact op mijn business, maar ook op mijn persoonlijk leven. Werken met Lisette is een aanrader als je net als ik ambitieus bent. Ze heeft veel kennis van zaken, is rustig en luistert goed naar wat er nodig is.

Sophie van Genugten, Eigenaar QuatreBras

Mijn bedrijfsresultaten zijn beter, mijn klanten zijn super tevreden en ik heb meer rust.

Ik heb geleerd, dat  hetgeen ik vanzelfsprekend vindt, heel waardevol is voor anderen. En wie ben ik om die waarde voor mezelf te houden? Lisette heeft mij geleerd hoe ik mijn waarde kan verspreiden, waar mijn focus moeten liggen en vooral ook hoe ik die focus houdt. Ik werk vooral voor gemeentes en maakte vaak veel uren ‘gratis’. Nu zorg ik dat ik zoveel waarde lever dat gemeentes hier graag en goed voor betalen. En ze zijn er super tevreden mee! Ik ga nu veel efficiënter met mijn tijd om, besteed meer aandacht aan mijn bedrijfsvoering en weet waarop ik nee moet zeggen. Dit zorgt niet alleen voor veel betere resultaten, maar ook veel meer rust. Ik weet nu precies wat ik moet doen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te krijgen. En ik DOE het ook, no more excuses!

Anne Mette van Lieshout– Eigenaar AMLandskab

Nu verkoop ik moeiteloos trajecten van een paar duizend Euro

Lisette heeft mij een geweldige strategie geleerd hoe ik mijn nieuwe klanten het beste kan benaderen. Dit werkte meteen, want sinds ik dit doe verkoop ik moeiteloos VIP-trajecten van een paar duizend Euro en is mijn omzet enorm gestegen. Ook was het sparren met een groep ambitieuze ondernemers ontzettend steunend en leerzaam. Nu een jaar later nog steeds met sommigen contact om te sparren over business stappen etc. Ik raad het  iedere ondernemer die wil groeien aan om met Lisette te gaan werken! Het is de investering dubbel en dwars waard.


Ingrid Depeyper – Eigenaar 365Mindful

WIL JIJ DIT GESPREK?

Ben jij die ambitieuze ondernemer die op een onstpannen manier door wil breken naar het Next Level in jouw Business? En komt dit gesprek voor jou precies op het goede moment?

Meld je dan nu direct aan voor een gratis gesprek!