IS HET TIJD OM DOOR TE BREKEN NAAR HET NEXT LEVEL? 

In een strategiesessie bespreek ik met je:

  • Welke kansen ik voor je zie om veel meer uit je bedrijf te halen dan je nu doet en zo je impact en je winst te vergroten

  • Welke ideeën ik voor je heb om in minder tijd je ambitieuze doelen te halen dit jaar

  • Hoe ik je kan helpen om op een simpele manier door te breken naar jouw next level en het maximale uit jezelf en je business te halen

PLAN HIER JE STRATEGIESESSIE

Je kunt hieronder een dag en tijdstip kiezen voor jouw gratis strategiesessie.
Na het inplannen van je call krijg je een bevestigingsmail met hierin een vragenlijst.
Aan de hand daarvan kijken we of een gesprek passend is.

Belangrijk

Weet dat ik niet alle ondernemers kan helpen. Ik kan je alleen helpen in het volgende geval:

  • Je bent ambitieus, je houdt van het spel van ondernemen en wilt op dit moment met je business een (grote) groeistap zetten.
  • Je hebt al een (succesvol) bedrijf én je weet dat er nog veel meer in zit.
  • Je bent bereid brutaal eerlijk te kijken naar jezelf en je business en staat open om te leren.

REVIEWS

Aleks Kuijpers  – Ik nam afscheid van klanten terwijl mijn winst steeg

Op het moment dat ik met Lisette besloot te gaan werken, was ik bezig onze teams in China en Amsterdam uit te breiden. Ik was zoekende in hoe iedere  collega/functie zo optimaal mogelijk te laten renderen en welke beslissingen moet ik nemen om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. En wie moet ik daar voor zijn. Daarnaast wist ik dat, om te kunnen groeien, we een stabielere cliëntenportfolio nodig hadden. Ik moest dus afscheid nemen van klanten die niet meer pasten en aan acquisitie werken mbt grotere klanten. Tot dan toe ging ik acquisitie uit de weg, omdat ik het te druk had. In het coachtraject hebben we duidelijke doelen geformuleerd en de strategie bepaald. En ook hebben we gewerkt aan wat er van mij nodig was. Namelijk krachtig leiderschap!

Berna Meindertsma – Een hele nieuwe business neergezet en een duidelijke groeistrategie

Ik had al een goedlopende praktijk als darmtherapeut en mijn droom was om starten met DarmKlinique, een nieuwe onderneming waar ik andere therapeuten wilde laten aansluiten. Ik vond het moeilijk om dit in m’n eentje voor elkaar te krijgen en liep met heel veel vragen en onzekerheid hoe ik het zou doen. Ik vond het lastig om knopen door te hakken, want zoveel keuzes te maken maar niet weten wat de juiste keuzes waren. Ik ben met Lisette gaan werken, want ik wilde graag met een professional een goede strategie bepalen hoe ik dit moest aanpakken. Iemand die verstand heeft van ondernemen en die neutraal kan kijken naar mijn business en ziet wat er mogelijk is. Inmiddels zijn we een half jaar verder en staat de franchise, mijn eerste therapeut is aan de slag en er zijn andere therapeuten met wie ik binnenkort aan de slag ga!

MediaTornado – Ongelofelijk wat we in 6 maanden hebben gerealiseerd met ons PR bureau

Na 5 jaar ondernemen hadden we het gevoel dat we voortkabbelden met ons PR-bureau, het bedrijf liep goed maar we waren niet meer geïnspireerd en voelden dat er meer potentie in zat. Het doel was om met ons bureau een professionaliseringslag te maken. Al meteen tijdens de eerste sessie bespraken we, dankzij de kritische vragen van Lisette, dat we grotere ambities hebben. Inmiddels hebben we tijdens het Coachtraject de gewenste professionaliseringslag met het bureau gemaakt. Ook hebben we nu een duidelijke visie en durven alleen nog maar te werken met onze ideale klanten en hebben we vaarwel gezegd tegen hoofdpijn-klanten. Daarnaast zijn we met Lisette gestart om in een tweede businesstak onze eigen online PR-training te ontwikkelen, Moeiteloos in de Media. Het is ongelooflijk wat we hebben gerealiseerd in slechts 6 maanden met Lisette, echt de beste investering die we in jaren hebben gedaan.

Doret Schulkes – Ontspannen ondernemen, zónder mijn ambities tekort te doen

Al ruim 20 jaar ben ik interieurarchitect met een eigen bureau. Mijn missie is een heerlijk huis voor iedereen bereikbaar maken. Vanwege deze drive had ik er moeite mee om het werk los te laten. Toen mijn 4 kinderen langzaam een voor een de deur uitgingen merkte ik dat ik alleen maar harder ging werken. Maar eigenlijk wilde ik ook meer genieten van deze vrijgekomen tijd samen met mijn man. Ik heb personeel, maar had steeds het gevoel dat ik steeds harder moest werken zodat zij hun werk konden doen. Lisette hield mij het perspectief voor om ontspannen te ondernemen zónder mijn ambities tekort te doen. En dat is gelukt! Door het coachtraject heb ik nu een hele duidelijke strategie. Hierdoor kan ik makkelijker het overzicht houden en is er veel meer ruimte gekomen om te werken aan mijn missie. Tegelijkertijd is er meer rust en meer vrije tijd. 

123Ruit – Een traject als dit zou voor elk directieteam verplicht moeten zijn

We besloten een teamcoachtraject bij Lisette te doen, omdat we in een fase van hele snelle groei zaten met ons bedrijf. Al eerder hadden we een strategisch coachtraject gedaan met Lisette en dat was ons goed bevallen. Door de snelle groei van ons bedrijf was er alleen steeds minder tijd, met het gevaar de aansluiting bij elkaar te missen. We wilden leren hoe we snel konden groeien én verbonden blijven met elkaar. We wisten dat we het samen wilden doen en dat juist onze verschillen onze kracht zijn. Maar in de waan van de dag en de hoeveelheid werk die steeds maar toenam, liepen we ook tegen frustraties aan. Door de teamcoaching was er ruimte om de dingen die ingewikkeld zijn, op tafel te krijgen. Het begrip naar elkaar, de openheid en het vertrouwen is hierdoor toegenomen.