Business Groei Sessie ( 1-op-1 )

In deze Business Groei Sessie geef ik je ideeën hoe jij door kunt breken naar het Next Level in jouw business.

In deze twee uur durende sessie gaan we samen aan de slag om te kijken wat er voor jou nodig is om naar dat volgende niveau te gaan. We kijken in deze sessie naar je business op strategisch niveau, maar ook naar jou als ondernemer. Wie moet jij zijn om deze groeistap te maken, wat belemmert je, welke keuzes moet je maken in je business en in welke volgorde? In deze intensieve en inspirerende sessie van 2 uur geef je een inkijkje in wat er voor jou en jouw business mogelijk is en krijg je een indruk van hoe ik werk.

Succes Programma

In het Succes Programma gaan we een jaar lang samen aan de slag. Je leert exact hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je omzet stijgt, je eenvoudig kunt opschalen en jij ontspannen kan ondernemen en genieten van je leven. We werken zowel op strategisch niveau als aan je ondernemersskills en je persoonlijk leiderschap.

In dit Succes Programma werk je in een kleine groep met andere ambitieuze ondernemers, die allemaal met hun bedrijf naar het next level willen. Je krijgt een jaar lang mijn coninue persoonlijke coaching. Het is dus géén online programma, maar een Business Coach Traject waarin de focus ligt op krachtige resultaten.

(max 10 deelnemers / deelname na intake)

Diamond Coaching

Tijdens dit exclusieve 1-op-1 traject voor ervaren groei-ondernemers, gaan we intensief samen aan de slag om met jouw business door te breken naar het volgende niveau. We werken aan je business op strategisch niveau én aan jouzelf als ondernemer.  We kijken wat er nodig is in je bedrijf om door te kunnen groeien naar het volgende niveau. En wie jij moet zijn om meer resultaat te creëren. We gaan op zoek naar je niet-werkbare patronen en daar rekenen we mee af. We kijken wat er nodig is om op topniveau te presteren.

(slechts 4 plekken per jaar beschikbaar / omzet >100.000)

Sales Seminar

Dit kleinschalige sales seminar is speciaal voor ambitieuze consultants, trainers en coaches die naar het next level willen met hun business en hun salesvaardigheid willen vergroten.  Zodat je na deze dag onstpannen en vol zelfvertrouwen high end diensten van bijvoorbeeld €10.000 kunt verkopen. In één gesprek, zonder dat je eerst offertes hoeft te maken.

Dit zorgt ervoor je moeiteloos meer klanten krijgt, veel meer verdient en heel veel tijd bespaart.
Ook ervaar je  meer rust en voldoening in je business.

Spreker

Naast mijn werk als Businesscoach ben ik ook een ervaren gastspreker. Thema’s waar ik vaak over spreek zijn leiderschap, focus en effectiviteit, sales & marketing en  ontspannen ondernemen (ja, dat kan écht!). Aan boekenwijsheid heb ik  een hekel. Ik vertel vooral aan de hand van mijn persoonlijke verhalen als voormalig regisseur en leidinggevende in de televisiewereld. Het roer dat ik meermalen in mijn leven omgooide. En over mijn ervaring van meer dan 10 jaar als ondernemer. Mijn doel is altijd dat het publiek niet alleen geinspireerd naar huis gaat, maar ook met iets waar je direct mee aan de slag kunt.