BUSINESS COACHING

Er zijn verschillende manieren om aan de groei van je bedrijf te werken. Ik geloof in ontspannen businessgroei: maximaal resultaat behalen én een leven vol leven.

Dat is géén kwestie van een quick fix die voor iedereen werkt.  Dat is maatwerk en het vergt jouw 100% commitment.

Met mijn business coaching krijg je mijn 100% commitment en mijn exclusieve 1-op-1 tijd, voor de beste resultaten.


Succes Programma

In het Succes Programma gaan we een jaar lang samen aan de slag. Je leert exact hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je omzet stijgt, je eenvoudig kunt opschalen en jij ontspannen kan ondernemen en genieten van je leven. We werken zowel op strategisch niveau als aan je ondernemers-skills en je persoonlijk leiderschap.
Je krijgt een jaar lang mijn coninue persoonlijke coaching. Zowel 1-op-1 als in een kleine groep met andere ambitieuze ondernemers. Het is een Business Coach Traject waarin de focus ligt op krachtige resultaten.

  • Jaarprogramma
  • 1 op 1 & groep (max 10 pers.)
  • Voor coaches, trainers, adviseur

Diamond Coaching

Tijdens dit exclusieve 1-op-1 traject voor ervaren groei-ondernemers, gaan we intensief samen aan de slag om met jouw business door te breken naar het volgende niveau.
We werken aan je business op strategisch niveau én aan jouzelf als ondernemer.
We kijken wat er nodig is in je bedrijf om door te kunnen groeien naar het volgende niveau. En wie jij moet zijn om meer resultaat te creëren. We gaan op zoek naar je niet-werkbare patronen en daar rekenen we mee af. We kijken wat er nodig is om op topniveau te presteren.

  • 3 maanden tot een jaar
  • Onbeperkte 1 op 1 coaching
  • Voor ervaren groei-ondernemers