Misschien weet je het al, maar ik stop er mee. Na een periode van wikken en weken, worstelen tussen gevoel en verstand en slapeloze nachten heb ik de knoop doorgehakt. Mijn yogastudio is verkocht.
Vanaf 1 januari 2016 ligt mijn focus volledig op mijn werk als businesscoach.

En dat voelt zooooooo goed!
Maar eerlijk is eerlijk…. ook heel erg spannend
Want wat ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd, is straks niet meer van mij.
Ik heb geen vaste ruimte meer.
De prachtige plek die ik heb gecreëerd, waar ik samen met anderen met liefde en aandacht heb gewerkt om er iets moois van te maken en waar ik met zo veel plezier heb gewerkt is straks in handen van iemand anders.
Mijn inkomen uit mijn yogalessen, verhuur en cursussen en workshops stopt.

En toch denk ik dat het een goede keus is.
Want ik geloof heel erg in de kracht van focus.
De kracht van keuzes maken.
En daar hoort ook bij het stoppen met dingen.
Nee zeggen.
Want als ik stop met iets komt er ruimte voor iets nieuws.
Als ik nee zeg tegen iets, zeg ik ja tegen iets anders.

En echt, sinds ik het besluit heb genomen stroomt het!
Een heerlijk gevoel.
Ik krijg aanvragen om te komen spreken.
Om samen te werken met mensen waar ik niet van heb durven dromen.
Mijn verhaal te doen voor meer dan 300 mensen op het podium van mijn eigen businesscoach.
En ik voel dat dit nog maar het begin is.

Misschien herken je mijn worsteling om de knoop door te hakken.
En heb jij ook wel iets, waarvan je weet dat het jouw afhoudt van wat je het allerliefste wilt.
Iets waar je ja tegen zegt, maar wat je veel energie en tijd kost.
Of waar je geen zin in hebt.
Iets dat je doet, maar wat jou belemmert in de groei van je business.
Of in jouw persoonlijke groei.
Of waardoor je stress ervaart en te weinig tijd kunt doorbrengen met de mensen van wie je houdt.

Maar waar je (nog) niet mee durft te stoppen.
Omdat je niet weet wat er voor in de plaats komt.

Maar ik kan je verklappen; als je er niet mee stopt, verandert er ook niks!

Ik heb een vraag aan jou.
Waar ga jij mee stoppen?
Waar ga jij in 2016 ‘nee’ tegen zeggen?
En… waar zeg je dan ja tegen?

Neem dan nu dit besluit.
En maak er een publiek commitment van.
Zeg het tegen zoveel mogelijk mensen.
Laat het universum maar weten dat er ruimte is voor allerlei nieuwe avonturen :-)!

En om je te helpen bij het maken van je keuzes, heb ik iets tofs bedacht.

Ik geef de komende weken 5 coachgesprekken ter waarde van €147 cadeau!
In dit gesprek krijg je helderheid over je wensen en verlangens en wat jou in de weg staat om dit te bereiken.
Je krijgt van mij een stappenplan om écht iets te veranderen in je bedrijf.
Je leert hoe je meer omzet, meer rust en meer vrije tijd kunt creëren.

Wil jij dit ook?
Je kunt je nu aanmelden.
Er zijn maar 5 plekken beschikbaar, dus geef je snel op!

Ik kijk er naar uit je binnenkort te spreken.

Liefs
Lisette

De registratie voor het ‘Succesprogramma Ontspannen Ondernemen’ is geopend!

Ben jij toe aan een volgende stap voor jouw bedrijf én jouw leven? Je kunt je nu inschrijven voor het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen (start feb 2016). Dit programma duurt 4 maanden en is er op gericht jou te leren hoe je er blijvend voor kunt zorgen dat je omzet stijgt en je meer tijd over houdt. Ik leer je hoe je een lucratieve niche kunt vinden en hoe je ervoor zorgt dat je je zichtbaarheid vergroot. Zodat jouw klanten op je af komen en je met gemak goede prijzen kan vragen, zodat je minder hoeft te werken.
Daarnaast leer je vaardigheden om op topniveau te presteren, je energie te verhogen en hoe je beter kunt ontspannen. Of het nou is in jouw onderneming of in je sociale leven, je zult op alle vlakken het effect merken.
Ik leer je hoe je stap voor stap werkt aan jouw persoonlijk leiderschap én aan leiderschap in jouw business. Zodat je precies weet welke stappen je moet zetten naar meer omzet, meer rust en meer vrije tijd.

Hoe zou het zijn als…

… je dit allemaal stapsgewijs van mij zou leren en ik jou in 4 maanden begeleid bij het behalen van jouw doelen? Zodat je niet meer in je eentje hoeft te worstelen? En dat je straks niet alleen trots bent op jouw bedrijfsresultaten maar ook echt geniet van je werk en van jouw klanten? En dat je bovendien ook weer eens tijd hebt voor jezelf, voor je vrienden en je familie?

Ben jij geïnteresseerd in het programma? Meld je dan hier aan. Je ontvangt dan van mij een uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen bepalen of dit programma echt bij jou past.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *