CHECKLIST VOOR GROEI-ONDERNEMERS

Zonder stress naar het next level van je groeibedrijf

Ben je een ambitieuze groei-ondernemer en wil je graag doorgroeien naar het next level met je bedrijf, maar wél op een meer ontspannen manier?
Een manier waarbij je weer echt aan het roer staat van je bedrijf en je exact weet wat de strategie naar het volgende niveau is?
En waarbij je team en je bedrijf steeds meer op zichzelf draaien en jij genoeg tijd en ruimte hebt om áán je bedrijf te werken?

In deze checklist deel ik 9 stappen die nodig zijn om ontspannen naar het next level te groeien.

Prijs: €19,00
Nu tijdelijk gratis te downloaden

Ik zet sneller stappen en werk meer ‘aan’ mijn bedrijven.

De afgelopen jaren zijn mijn bedrijven heel hard gegroeid. Van 5 naar 50 werknemers en een miljoenenomzet. Ontzettend leuk en spannend allemaal, maar op een gegeven moment had ik het gevoel wat stil te staan in mijn eigen ontwikkeling. Ik wist dat er meer in mijn business zat, en in mij. Daarom besloot ik samen te gaan werken met Lisette als business coach. Om te groeien, maar ook om met meer ontspannenheid aan mijn bedrijven te werken. Met het gewenste resultaat! Ik zet sneller stappen, werk meer ‘aan’ mijn bedrijven en ben meer ontspannen. Ik ben door dit coachtraject zelfs met iets heel nieuws begonnen naast mijn andere bedrijven.

Steffy Roos du Maine – CEO JBL&G / Founder Business & Bubbles

Dit jaar ga ik voor de anderhalf miljoen.

Ik geloof dat er altijd een volgend niveau is, ik streef naar constante groei. Ik werk 1 op 1 met Lisette, want als ondernemer wil ik het professioneel aanpakken en mezelf blijven ontwikkelen. Ik wil het beste voor mijn klanten en alles uit mijn business halen. Ook wilde ik kijken wat er voor nodig is om minder ‘op de vloer’ nodig te zijn. Door te werken met Lisette is mijn omzet niet alleen gestegen,  ik ben ook meer gefocust. Samen met Lisette werken we aan onze doelstellingen en zetten we krachtige acties in om deze te behalen. Lisette denkt mee en laat me dingen inzien en doen die ik eerst niet zou doen. Dit heeft niet alleen impact op mijn business, maar ook op mijn persoonlijk leven. Ik heb veel meer vrije tijd terwijl mijn bedrijf gewoon doordraait

Ik maak krachtigere keuzes voor de groei van ons bedrijf. En voor mezelf. 

Met haar methode om te werken aan de groei van je bedrijf en ontspannen in je vel te zitten als ondernemer, heeft Lisette me op een andere manier leren kijken naar tijds- en prioriteitenverdeling, dwars over de grenzen van werk en privé heen. Ik sta nu veel relaxter in het leven en tegelijkertijd met herwonnen enthousiasme en zelfvertrouwen, zowel in de bedrijfsleiding van onze KMO  als daarbuiten. Ik voel de meerwaarde van het coach traject vooral in de combinatie van beiden; het is zowel in business als prive meer ontspannen. Ik maak krachtigere keuzes voor mezelf en ook voor de groei van ons bedrijf.

Mijn team draait zelfstandiger en ik heb veel meer vrije tijd

Al ruim 20 jaar ben ik interieurarchitect met een eigen bureau. Vanwege mijn drive en had ik er moeite mee om het werk los te laten. Toen mijn 4 kinderen langzaam een voor een de deur uitgingen merkte ik dat ik alleen maar harder ging werken. Maar eigenlijk wilde ik ook meer genieten van deze vrijgekomen tijd samen met mijn man! Ik heb personeel, maar had steeds het gevoel dat ik steeds harder moest werken zodat zij hun werk konden doen. Ik voelde me ondergedompeld in het werk. Door het coachtraject kan ik makkelijker het overzicht houden en is er veel meer ruimte gekomen om te werken aan mijn missie, waardoor ook mijn omzet steeg.  Tegelijkertijd is er meer rust en meer vrije tijd. Mijn team draait steeds zelfstandiger, onder andere dankzij de handboeken en templates die we in het traject gemaakt hebben.

BUSINESS COACH LISETTE TOL

Ik ben Lisette Tol, business coach en bevlogen ondernemer. Ik werk exclusief en intensief met ambitieuze, gemotiveerde ondernemers die met hun business naar het next level willen. Ondernemers die verantwoordelijkheid nemen en zichtbaar resultaat willen bereiken. Ondernemers die géén concessies willen doen maar een winstgevend bedrijf willen én een fijn en vrij leven. 

Met veel plezier heb in de afgelopen jaren honderden ondernemers mogen coachen naar betere bedrijfsresultaten. In mijn coachtrajecten en business-trainingen doen we wat nodig is om concreet en blijvend resultaat te behalen. Ik coach de ondernemers die met mij werken op leiderschap: wie moet jij zijn om het gewenste resultaat te behalen? No more excuses. Je leert exact wat er voor nodig is om op topniveau én ontspannen te presteren. Of dat nou is in je onderneming of in hun sociale leven, je zult op alle vlakken het effect merken.

Naast de vaardigheden om op topniveau te presteren leer ik ondernemers effectieve business-strategieën om door te groeien naar het volgende niveau. En die ervoor zorgen dat je omzet stijgt, je op kunt schalen en je meer tijd over houdt. Niet harder werken. Maar slimmer. En simpeler. Met meer focus naar krachtige resultaten.