Focus Planner©

Een compacte Focus Planner©, waarbij je focust op duidelijke en zinvolle doelen. Juist door te focussen op minder, krijg je meer voor elkaar!

In de planner werk je met een simpel en bewezen plannings- en prioriteringssysteem, waardoor je je doelen behaalt, zelfs als het leven druk is. Deze Focus Planner© is gebaseerd op divers wetenschappelijk onderzoek, eeuwenoude principes en mijn persoonlijke resultaten. Door het gebruik van deze Focus Planner© leer je te focussen op wat er écht toe doet voor jou.

Het zorgt niet alleen voor focus, maar ook voor voldoening en rust. Door niet alleen te werken aan je business, maar óók op het gebied van gezondheid, relaties, ontspanning en het plezier in je leven. Hiermee creëer je de pijlers voor stevig fundament, waarop je krachtige resultaten kunt bouwen.

Het werken met deze planner is zo krachtig, dat zelfs wanneer je maar 50% ervan toepast, je alsnog een 10x betere dag hebt dan wanneer je ‘gewoon’ maar aan de slag was gegaan!

Reviews

Ik ben al ruim 5 jaar ondernemer met een succesvol bedrijf. Ondanks dat ik ieder jaar prima resultaten boek voel ik me toch geregeld onrustig. Ik ben iemand die bruist van de ideeën en ik hou van actie. Dit zorgt ervoor dat ik me heel vaak overweldigd en ontevreden voel. Er is steeds zoveel dat blijft liggen en dan ben ik ontevreden met mezelf. Dit veranderde toen Lisette mij leerde werken met de Focus Planner. Niet alleen zorgt het ervoor dat ik uitstekende resultaten haal (2020 was mijn beste jaar ooit), maar het zorgt er ook voor dat ik op een ontspannen manier werk. Ik voel me nu na bijna iedere werkdag heerlijk. Ik voel voldoening en ik heb nog ruim energie over voor alle andere dingen in mijn leven, die ook super belangrijk zijn. Ik ben zo blij met de methode en de planner dat ik deze nu ook aan mijn eigen klanten (ambtenaren) aanbied. Geweldig toch!

Ik wil niet overdrijven, maar ik kan het écht iedere ondernemer aanraden om op deze manier te gaan werken. Er is voor mij echt veel veranderd sinds ik met de Focus Planner werk: meer focus, meer ontspanning en meer voldoening! Soms leer je in een maand meer dan in de jaren ervoor. Zo ging dat bij mij toen ik met Lisette en de Focus Planner ging werken. Ik dacht toen ik begon geloof ik nog ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’, maar het is geweldig om zo te gaan werken. Ik weet met mijn gezond verstand heus wel dat ik me moet richten op de dingen die er toe doen, maar nu is het echt een gezonde gewoonte geworden.

Werken met de Focus Planner heeft mij geholpen om in de waan van de dag mijn koers te kunnen varen. Door elke dag consequent met mijn focus bezig te zijn, maakt dat ik mijn gedrag aan het veranderen ben (alleen weten wat te doen was voor mij onvoldoende). Door mindere te micro-managen en door te weten hoe ik de juiste taken prioriteit moet geven, ervaar ik meer structuur en controle. De Focus Planner is in mijn ervaring erg geschikt voor adviseurs die de focus willen blijven houden op hun eigen koers, in plaats van zich te verliezen in de waan van de dag.

 

Ik werk nu een maand met de Focus Planner. Voor mezelf werkte ik altijd al wel met 1 kerntaak per dag. Maar de Focus Planner geeft een breder inzicht in of de taken die ik doe wel de goede zijn om naar mijn lange termijndoelen te werken. En het helpt om juist dat evenwicht op alle levensgebieden te houden. Doordat ik niet meer of alleen op werk focus of alleen op ontspanning ontstaat er per dag een mix. En dat werkt zoveel fijner. Hierdoor ga ik niet meer op 1 terrein onderuit en kan ik nu veel sneller bijsturen. Met als concreet resultaat van een maand werken met de Focus Planner dat er afgelopen week 2 jaartrajecten zijn getekend. Een prachtig resultaat van mijn focus!

De Focus Planner, samen met met de 30 dagen challenge is voor mij zo ontzettend waardevol. Doordat ik een maand lang elke dag de 3 kerntaken opschrijf die voor mij het meeste verschil gaan maken in mijn business- en andere doelen is mijn productiviteit nog nooit zo hoog geweest en vaak ook nog in minder tijd en in veel meer ontspanning. Mijn voldoening  is daardoor echt toegenomen. En voel ik mij goed over mijzelf en wordt steeds duidelijker wat energie geeft.  Ik raad het werken met de Focus Planner iedereen aan die meer gedaan wil krijgen en echt een stap wil zetten.

Gek werd ik van mijzelf. Ideeën in overvloed, overal aan beginnen en 24/7 met mijn bedrijf bezig. Hoe leuk ik mijn bedrijf ook vind, hier werd ik toch niet erg blij van. Er waren dagen bij dat ik doodmoe was. En toen kwam Lisette met de focus challenge en de Focus Planner. Eerst was daar weerstand, hoezo plannen? Ik ben namelijk nogal wars van lijstjes. Dit voelde als beperking van mijn vrijheid en creativiteit. Maar… daar waar ik dacht beperkt te worden, leverde het mij eigenlijk meer rust op. Ik sprak met mezelf af waar ik aan ging werken en als dat af was ik ook klaar. Ik kreeg meer inzicht in wat deed en af kreeg. Ook werk ik veel meer naar mijn doelen toe in plaats van dat ik “maar wat doe”. Het bevalt mij supergoed!

Ook klaar voor meer rust in je hoofd,
meer voldoening en meer resultaat?

Bestel dan hier jouw Focus Planner.

€34,50

(incl BTW & verzendkosten)