Ben jij een ambitieuze coach, trainer of adviseur en wil je  betere resultaten met je business?
Wéét je dat er meer in je business zit dan je er nu uit haalt en ben je klaar met middelmatigheid?
Is het tijd om nu écht jouw business naar een volgend niveau te tillen én ben je bereid hiervoor te doen wat nodig is?

Niet harder werken. Maar slimmer. En simpeler.
Met meer rust en focus naar krachtige resultaten.

In het Succes Programma gaan we een jaar lang samen aan de slag. Je leert exact hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je omzet stijgt, je eenvoudig kunt opschalen en jij ontspannen kan ondernemen en genieten van je leven. We werken zowel op strategisch niveau als aan je ondernemersskills en je persoonlijk leiderschap.

In dit Succes Programma werk je in een kleine groep met andere ambitieuze ondernemers, die allemaal met hun bedrijf naar het next level willen. Je krijgt een jaar lang mijn coninue persoonlijke coaching. Het is dus géén online programma, maar een krachtig Business Coach Traject waarin de focus ligt op ontspannen ondernemen en keiharde resultaten.

STRATEGIE

In dit programma werken we aan jouw Leiderschap in Business. Je leert alles wat nodig is op het gebied van business-strategie en business-skills om jouw bedrijf naar het next level te brengen. Zodat jij jouw bedrijf (weer) leidt, in plaats van je bedrijf jou. Dit is maatwerk en voor elke ondernemer anders, we gaan hier samen mee aan de slag

Dit Succes Programma:

 • zorgt ervoor dat je een business-strategie kiest die voor jou werkt en die direct zorgt voor meer omzet én meer vrije tijd.
 • stelt je in staat om voor jouw waarde betaald te worden in plaats van voor jouw uren en hoe je jouw bedrijf op een eenvoudige manier kunt opschalen.
 • leert je hoe je een super aantrekkelijk high-end aanbod creëert waarmee je precies de juiste klanten aantrekt; de klanten waar jij het allerliefst mee wilt werken en die bijzonder graag hele goede prijzen voor jouw diensten betalen.
 • geeft jou een eenvoudige en enorm doeltreffende marketing- en sales-strategie die direct klanten oplevert.
 • zorgt ervoor dat je weet hoe je een continue klantenstroom krijgt, met jouw ideale klanten
 • maakt helder welk verdienmodel het beste past bij jouw wensen op het gebied van je business en jouw vrijheid.

KRACHTIG LEIDERSCHAP

Naast de juiste business-strategie en business-skills als marketing en sales, werken we ook continu aan jouw persoonlijk leiderschap. Wie moet JIJ zijn als je krachtige resultaten wilt en je bedrijf naar het next level wilt tillen. Ik kan je namelijk nog zulke briljante strategiën leren, maar de basis voor succes begint bij jou.

Dit levert je het volgende op

 •  Je hebt de juiste mindset voor succes, die zorgt voor meer rust en meer omzet.
 • Je weet wat jouw unieke waarden zijn, je innerlijke drijfveren, en hoe jij hiermee alles uit jezelf haalt én ontspannen en vol energie aan je onderneming kunt werken.
 • Je hebt meer focus en stelt makkelijker prioriteiten.
 • Je kunt sneller besluiten, wat energie bespaart en zorgt voor groei,
 • Je kent slimme strategieën die ervoor zorgen dat je geen tijd verspilt en geen uitstelgedrag meer vertoont.

HOE ZOU HET ZIJN…

Als je dit allemaal stapsgewijs van mij zou leren en ik jou een heel jaar lang begeleid bij het behalen van jouw doelen? Zodat je niet meer in je eentje hoeft te worstelen? En dat je straks niet alleen trots bent op jouw bedrijfsresultaten maar ook echt geniet van je werk en van jouw klanten? En dat je bovendien ook weer eens tijd hebt voor jezelf, voor je vrienden en je familie?

Carolien van Dijk

Ik bereik nu  veel meer resultaat in mijn business. Niet alleen qua omzet, maar ik help bovendien mijn klanten beter, doe dingen waar ik tegen opzie met meer gemak, ben steeds krachtiger én ik creëer steeds meer ruimte voor mezelf en mijn gezin. Heel belangrijk, want voor mij is omzet belangrijk, maar niet het enige dat telt. Ik wilde echt op een meer ontspannen manier gaan ondernemen én met mijn bedrijf naar het volgende niveau. Dat is dankzij het Succes Programma gelukt! Onder andere door mijn nieuwe businessstrategie en het ontwikkelen van een high end dienst.

Eigenaar Onderwijsadvies Bureau


Debbie Schreuder

Door het Succesprogramma en de coaching van Lisette ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben! Ik heb een business gecreëerd waarin ik doe wat ik zelf heel erg leuk vind én waar ik mensen echt mee help. En het mooie is dat ik daar heel goed voor betaald krijg. Doordat ik heel duidelijk focus en mijn doelgroep helder heb weten mensen mij nu te vinden, waardoor mijn omzet enorm gestegen is. Ik heb hierdoor zelf ook meer rust en vrijheid, om meer leuke dingen te doen met mijn gezin en de mensen om mij heen. 

Eigenaar Haptotherapiepraktijk

Anne Slegtenhorst

Ik had in eerste instantie mijn vraagtekens bij het Succesprogramma; ik vond het een behoorlijke investering. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Lisette heeft mij echt uitgedaagd en me laten zien dat er veel meer mogelijk was voor mijn bedrijf. Ze heeft me mijn grootsheid laten ervaren, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Ik heb een dienst ontwikkeld waar mijn klanten gráág duizenden Euro’s voor willen betalen, dus de investering had ik er binnen no time uit! 

Eigenaar Trainings Bureau

VOOR WIE?

Het Succes Programma is  alleen geschikt voor ambitieuze ondernemers die bereid zijn te doen wat nodig is om hun doelen te bereiken.
Ondernemers die 100% commitment hebben op het resultaat wat ze willen bereiken.
En die brutaal eerlijk naar zichzelf en hun business willen kijken. Helaas gaat het bereiken van resultaat – of dat nou is in je business of waar dan ook in je leven – niet lukken door achterover te leunen. Wel leer ik je hoe je het vanuit de juiste ontspannen mindset doet, waardoor dingen meer moeiteloos gaan. Zodat je vanuit rust en ontspanning krachtige resultaten kunt behalen en ook écht ontspannen kan gaan ondernemen én leven!
Ook leer ik je de vaardigheden en de business-strategieën die nodig zijn om een next level bedrijf te bouwen dat niet alleen heel winstgevend is, maar wat ook voor meer rust een vrije tijd zorgt.

WIL JIJ DIT OOK?

Heb je alles hierboven gelezen, ben jij die ambitieuze ondernemer en komt dit voor jou precies op het goede moment? Dan maak ik graag een afspraak met je voor een gratis strategische coach-call van 60 minuten.

Ingrid de Peyper

Ik heb het Succes Programma gevolgd, inspirerend en super-leerzaam. Zo heeft Lisette mij o.a. geleerd hoe ik mijn nieuwe klanten in sales-gesprekken kan benaderen. Dit werkte meteen, want sinds ik dit doe verkoop ik regelmatig VIP-trajecten en is mijn omzet enorm gestegen. Ook was het samenwerken met een groep ambtieuze ondernemers in het Succes Programma ontzettend steunend en leerzaam. Nu – een jaar later – nog steeds met sommigen contact om te sparren over business stappen etc. Ik raad het Succes Programma aan iedereen aan!  

Eigenaar 365Mindful

Anne Mette van Lieshout

In het Succesprogramma heb ik geleerd, dat hetgeen ik vanzelfsprekend vindt, heel waardevol is voor anderen. En wie ben ik om die waarde voor mezelf te houden? Lisette heeft mij geleerd hoe ik mijn waarde kan verspreiden, waar mijn focus moeten liggen en vooral ook hoe ik die focus houdt. Ik ga nu veel efficiënter met mijn tijd om, besteed meer aandacht aan mijn bedrijfsvoering en weet waarop ik nee moet zeggen. Ik werk vooral voor gemeentes en maakte vaak veel uren ‘gratis’. Nu zorg ik dat ik zoveel waarde lever dat gemeentes hier graag voor betalen.   

Eigenaar AMLandskab