Dit sales seminar is speciaal voor ambitieuze consultants, trainers en coaches die naar het next level willen met hun business en hun salesvaardigheid willen vergroten.  Zodat je na deze dag onstpannen en vol zelfvertrouwen high end diensten van bijvoorbeeld €10.000 kunt verkopen. In één gesprek, zonder dat je eerst offertes hoeft te maken.

Dit zorgt ervoor je moeiteloos meer klanten krijgt, veel meer verdient en heel veel tijd bespaart.
Ook ervaar je  meer rust en voldoening in je business.

Hoe zou het voor je zijn als je moeiteloos meer klanten krijgt?

Je bent zelfstandig ondernemer. Je bent goed in wat je doet, bijvoorbeeld in jouw werk als coach, trainer of adviseur. Je doet ook al wel het één en ander aan marketing, om je zichtbaarheid te vergroten. Maar je loopt er tegen aan dat het héél wat anders is om van al die mensen die interesse hebben ook (goed)betalende klanten te maken.

Er is een methode waardoor je moeiteloos meer klanten krijgt. Je leert er alles over tijdens dit Sales Seminar van businesscoach Lisette Tol.

 


Willemijn Lijnse
Eigenaar Indside Middelburg & Endless Motivation
Doelgroep: ondernemers en bedrijven

Het mooiste resultaat van deze dag was dat ik hierdoor mijn eerste traject van €2500 verkocht! Dat zorgde er meteen voor dat ik nu vol vertrouwen mijn trajecten verkoop. Ik weet wat mijn traject waard is en mensen betalen daar nu graag voor. Ik weet na deze dag niet alleen hoe ik goede salesgesprekken moet voeren, maar ook hoe ik continu nieuwe leads krijg. En hoe die mensen precíes de mensen zijn met wie ik in gesprek wil. Dat zorgt ook dat mensen veel makkelijker ja zeggen. En dat ik meer verkoop 😉.

Ik weet na deze dag niet alleen hoe ik goede salesgesprekken moet voeren, maar ook hoe ik continu nieuwe leads krijg. En hoe die mensen precíes de mensen zijn met wie ik in gesprek wil. Dat zorgt ook dat mensen veel makkelijker ja zeggen. En dat ik meer verkoop 😉.

Ik vond het een super waardevolle dag, waarin ik echt goed heb leren verkopen. Een dag waar ik heel veel energie van kreeg en die ook lekker praktisch was. Niet een hele dag luisteren maar echt zelf aan de slag.  Ook de kracht van daar met andere ambitieuze ondernemers zitten. Met elkaar sparren en oefenen. Dat alleen al was heel inspirerend.

Het salesscript dat ik tijdens deze dag heb gekregen is zo super waardevol, ik pak het er altijd bij als ik iemand spreek, het zit zelfs standaard in mijn tas. Sinds het sales seminar van Lisette snap ik veel beter wat ik moet doen en vooral wat ik moet vragen in zo’n gesprek. De stappen in het salesgesprek maken meteen duidelijk wat ik moet doen, in welke volgorde en wat voor vragen ik moet stellen. De persoonlijke feedback die ik van Lisette kreeg tijdens deze dag helpt mij nog steeds.

Ook de huiswerkopdrachten vooraf vond ik heel fijn, ik was daardoor goed voorbereid maar wist ook echt heel goed wat mijn dienst waard is. Ook de online training maakte de methode met 4 stappen voor Moeiteloos Meer Klanten heel duidelijk, die pak ik er ook nog regelmatig bij!

En wat ik ook heel waardevol vind is dat ik nu heel helder heb wat ik per jaar, per kwartaal en per maand moet doen om mijn omzetdoel te behalen. Tijdens deze dag maak je hier een concreet plan voor. Dat maakt ook dat het niet vaag blijft, of dat je na zon training denkt ‘en nu’ maar dat ik precies weet wat ik moet doen. Elke dag weer. Mijn 10 concrete acties staan elke week in mijn agenda!

Ik voel me na deze dag veel zekerder als ik met mensen bel, ik weet precies wat ik moet doen en daardoor verkoop ik veel makkelijker.  Ik kan deze dag echt aan elke ambitieuze ondernemer aanraden!

Maarten Koenen
Knikker Interventies
Doelgroep: Corporate bedrijven

De grootste winst voor mij is dat ik nu veel meer succesvolle verkopen uit mijn gesprekken haal. Ik had altijd heel veel leuke gesprekken, maar daar kwam vaak maar heel weinig uit.  Ook heb ik na deze salesdag een strategie waardoor ik diep doordring in echt hele grote organisaties. Ik kwam normaal nooit voorbij Learning & Development. Nu zit ik echt met de managers of met de raad van bestuur aan tafel. Dat maakt het ook veel makkelijker om te verkopen. Ik weet nu hoe ik met juiste mensen aan tafel kom.


De grootste winst voor mij is dat ik veel meer succesvolle verkopen uit mijn gesprekken haal. Ik had altijd heel veel leuke gesprekken, maar daar kwam vaak maar heel weinig uit. Dat was een teleurstelling.

Wat ik merk is dat ik na de salesdag in de gesprekken veel meer ontspannen ben, doordat ik bijvoorbeeld met de juiste mindset daar zit. Onthecht en van waarde. Dus ik ben zelf meer ontspannen waardoor ik die gesprekken ook leuker vind én ik behaal veel meer resultaat. Ik heb na deze training van Lisette ook een soort spiekkaartje gemaakt met de juiste sales mindset. Die leg ik gewoon op tafel als ik in gesprek ga, haha. Ik weet nu hoe ik in die gesprekken moet zitten. Dat helpt enorm.

Ik ben nu veel meer relatiegericht aan de slag, in plaats van productgericht zoals ik dat eerst deed. Ik zat in de gesprekken vooral met focus op mijn dienst, in plaats van wat levert het mijn klant op. Dus ik ging vooral lekker enthousiast vertellen, in plaats van vragen stellen. Dat waren leuke gesprekken hoor,  maar nu heb ik ook leuke gesprekken én levert het veel meer op.

De huiswerkopdracht met de cirkels die we moesten invullen hebben voor mij echt voor een omslag gezorgd in mijn bedrijf. Ik weet nu veel beter wat ik waard ben, wat ik kan vragen voor mijn diensten en het heeft ook gemaakt dat ik dus veel meer relatiegericht ben gaan denken. Echt denken vanuit je klant.

Ook het stuk van continu nieuwe  leads creëren, het reaching out, is veel makkelijker geworden. Ik weet nu heel veel kleine acties om met mensen in contact te komen. Ik pak echt heel vaak het werkboek er even bij, ook een jaar later nog. Ook bereid ik de gesprekken beter voor. Dat levert meer op, maar voelt ook veel fijner.

Ik ben trots dat ik nu diep doordring in echt hele grote organisaties. Ik kwam normaal nooit voorbij Learning & Development. Nu zit ik echt met de managers of met de raad van bestuur aan tafel. Dat maakt het ook veel makkelijker om te verkopen. Ik weet nu hoe ik met juiste mensen aan tafel kom.

Ik maakt de gesprekken nu ook veel persoonlijker en zit heel anders in de gesprekken. Ik voel echt mijn toegevoegde waarde. Alleen al in het gesprek kan ik mijn waarde laten zien. Terwijl we het helemaal niet hebben over mijn product of dienst! En doordat ze al toegevoegde waarde voelen in het gesprek, opent dat heel veel deuren waarvan ik nooit van tevoren had bedacht dat dit kon. Echt door die sales dag. Maar eigenlijk begon het al met die huiswerkopdracht, die is voor mij goud waard geweest!

IS DIT WAAR JE TEGENAAN LOOPT?

 • Je wilt graag meer klanten, maar merkt dat nog harder werken niet meer resultaat oplevert. Je weet dat er iets anders nodig is.
 • Je merkt dat je vaak een ‘nee’ krijgt tijdens verkoopgesprekken en weet niet hoe je om moet gaan met de bezwaren die mensen opvoeren.
 • Je wilt graag meer klanten, maar jij bent er klaar mee om heel hard te duwen en te trekken tijdens de gesprekken om meer klanten te krijgen.
 • Het lukt je niet om met de juiste mensen aan tafel te komen.
 • Je bent een expert in je vak en je weet dat het de hoogste tijd is om nog meer impact te gaan maken met wat je doet en hier nog meer klanten mee te gaan helpen.

EN IS DIT WAT JE WILT?

 • Moeiteloos meer klanten en een verkoopmethode leren die (heel veel) klanten oplevert?
 • Verkopen op een manier die bij jou past en die verkopen leuk, moeiteloos en ontspannen maakt?
 • Weten hoe je omgaat met verkoopbezwaren als ‘het is te duur’, ‘het komt nu  niet uit’ of ‘ik heb geen tijd’?
 • Een verkoopscript waardoor je precies weet welke vragen je moet stellen en waarmee je heel gemakkelijk klanten krijgt?
 • Een concreet stappenplan waarmee je het komende jaar gegarandeerd resultaat behaalt?

DAN IS DIT SALES SEMINAR
‘MOEITELOOS MEER KLANTEN’
IETS VOOR JOU!

Ester Oude Nijhuis
Eigenaar Caseon
Doelgroep: Overheid

Tijdens de salesdag Moeiteloos Meer Klanten bij Lisette heb ik niet alleen geleerd hoe ik continu nieuwe leads kan krijgen en makkelijk met mensen in gesprek kom , maar óók hoe ik echt nieuwe opdrachten uit die gesprekken haal. Bijvoorbeeld door het salesscript, waardoor ik precies weet welke vragen ik moet stellen. Wat ik ook heel waardevol vond, was dat ik die dag echt met een concreet plan de deur uit ging. Ik wist precies wat ik per maand moest gaan doen!


Toen ik begon met mijn eigen onderneming kreeg ik heel makkelijk gesprekken. Ik had afspraken met heel veel mensen, tot de wethouders aan toe. Maar… het was vooral heel gezellig. Ik had geen idee hoe ik het aan moest pakken. Het gebeurde regelmatig dat ik gezellig koffie had gedronken en niet eens een aanbod had gedaan. Nu weet ik gewoon precies hoe ik het moet aanpakken. En ook mijn gesprekspartners zijn soms juist nog meer open door deze sales strategie, dat is heel bijzonder.

Tijdens de salesdag Moeiteloos Meer Klanten bij Lisette heb ik niet alleen geleerd hoe ik continu nieuwe leads kan krijgen en makkelijk met mensen in gesprek kom , maar óók hoe ik echt nieuwe opdrachten uit die gesprekken haal. Bijvoorbeeld door het salesscript, waardoor ik precies weet welke vragen ik moet stellen. Wat ik ook heel waardevol vond, was dat ik die dag echt met een concreet plan de deur uit ging. Ik wist precies wat ik per maand moest gaan doen!

Wat ik trouwens na de salesdag bij Lisette ook nog veel beter ben gaan doen is opvolgen. En het mooie is dat dat ook gewoon meteen nieuwe klanten opleverde! De training had ik er dus al heel snel uit, alleen al door het opvolgen.

HOE ZOU HET ZIJN…

 • Als we een hele dag lang aan de slag gaan om jouw verkoopvaardigheden te optimaliseren. Zodat jij na deze dag een kei bent in verkopen en een salesstrategie voor het komende jaar hebt die staat als een huis!
 • We dit doen op een heerlijke en inspirerende plek, waar je de hele dag verzorgd wordt. Een dag om uit de dagelijks waan van de dag te stappen en  AAN je bedrijf te werken en te kijken wat er nodig is om verder te kunnen.
 • Je dit doet samen met een groep andere gedreven en ambitieuze ondernemers, zodat je het niet alleen hoeft te doen en waarmee je ook na afloop van de training nog kan sparren
 • Je niet alleen heel veel leert over verkopen en wat je kunt doen om moeiteloos meer klanten te krijgen, maar we ook echt heel praktisch aan de slag gaan met de eerste stappen naar een nieuwe klant.
 • We gaan oefenen, we delen voorbeelden uit de praktijk en je maakt jouw eigen salesplan voor 2021. Zodat jij na deze dag precies weet wat je te doen staat en meteen de volgende dag moeiteloos jouw eerste klanten kunt binnenhalen!

LISETTE TOL

Ik ben Lisette Tol, Business Coach en bevlogen ondernemer. Ik werk exclusief met ambitieuze, gemotiveerde ondernemers die met hun business naar het next level willen. Ondernemers die verantwoordelijkheid nemen en zichtbaar resultaat willen bereiken. Ondernemers die géén concessies willen doen maar een winstgevend bedrijf willen én een fijn en vrij leven.

Met veel plezier heb in de afgelopen jaren honderden ondernemers mogen coachen naar betere bedrijfsresultaten. In mijn coachtrajecten en business-trainingen doen we wat nodig is om concreet en blijvend resultaat te behalen. Ik coach de ondernemers die met mij werken op leiderschap: wie moet jij zijn om het gewenste resultaat te behalen? No more excuses. Je leert exact wat er voor nodig is om op topniveau én ontspannen te presteren. Of dat nou is in je onderneming of in hun sociale leven, je zult op alle vlakken het effect merken.

Naast de vaardigheden om op topniveau te presteren leer ik ondernemers effectieve business-strategieën om door te groeien naar het volgende niveau. En die ervoor zorgen dat je omzet stijgt, je op kunt schalen en je meer tijd over houdt. Niet harder werken. Maar slimmer. En simpeler. Met meer focus naar krachtige resultaten.

Een belangrijk onderdeel om met je bedrijf naar het volgende niveau te gaan is het hebben of ontwikkelen van een salesstrategie die continu klanten op levert.  Voor elke ondernemer een essentieel onderdeel, of jij die sales nou zelf gaat doen, of dit mee geeft aan je team. Een belangrijke mindset van waaruit ik ondernemers leer verkopen: als jij je klanten iets te bieden hebt, wie ben jij dan om dit niet maximaal te verkopen?


Testimonial
Maria Slaman
Teamcoach en trainer
Doelgroep: B2C / B2B

Heel veel geleerd tijdens het Sales Seminar. Nee, geen verkooptrucjes. Maar wel een heleboel geweldige handvatten om concrete acties te ondernemen! Ik heb geleerd heel goed te verkopen op een authentieke manier, in verbinding met jezelf en de klant. Echt vanuit de juiste intentie waarde leveren waarmee de klant echt geholpen is. Lisette is top en deze training een aanrader, voor starters en zeker ook voor ondernemers die al flink onderweg zijn en toe zijn aan the next level.

JE INVESTERING

Je investering voor deze waardevolle dag is €500. Bedragen zijn exclusief BTW.
Een investering die je heel makkelijk terugverdient.
Door op deze manier te verkopen ging ik zelf van € 30.000 per jaar naar € 30.000 per maand. En ik leg je precies uit hoe ik dat deed.

​Waarom dit Sales Seminar?

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te leren dat alleen maar harder werken om meer te verdienen NIET de strategie is. En dat veel verdienen NIET ten koste hoeft te gaan van een fijn leven. Ik laat je graag op een laagdrempelige manier kennis met me maken tijdens dit Sales Seminar.

Ik leer je alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb op het gebied van verkopen, zodat ook jij dit kunt gaan toepassen in jouw business. Oók als je high end diensten van €3000 – 30.000 verkoopt. En hoe je dit doet op een ontspannen manier die bij JOU past!

Anne Slegtenhorst
Leiderschaps coach / trainer
Doelgroep: B2B / B2C

Lisette heeft mij echt mijn grootsheid laten ervaren, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Waar ik eerst met moeite €100 per uur vroeg, betalen mijn klanten nu €5000 voor  een programma van 4 maanden, dus de investering had ik er binnen no time uit! Inmiddels run ik een succesvol internationaal bedrijf op het gebied van Leiderschap.


Jacqueline Veen-Bruijninckx
Eigenaar Nature’s Gym
Doelgroep: particulieren en bedrijven

Wat ik heel lekker vond, na deze dag sta je direct in de actiestand omdat je precies weet wat je moet doen. Dus niet alleen maar eindeloos praten over dingen en uitleggen, maar er ook heel praktisch mee aan de slag.  En aan het eind ging ik met een concreet en helder plan de deur uit. Ik vond vooral dat resultaatgerichte heel fijn. Ik ben ook wel eens bij van die trainingen geweest dat je dan een toffe dag hebt gehad, maar dan denkt; en nu? Hier is het juist zo dat ik er meteen mee aan de slag wilde. Het was zo duidelijk wat ik moest gaan doen. Heerlijk.

Wat ik heel lekker vond, na deze dag sta je direct in de actiestand omdat je precies weet wat je moet doen. Dus niet alleen maar eindeloos praten over dingen en uitleggen, maar er ook heel praktisch mee aan de slag.  En aan het eind met een concreet en helder plan de deur uit, ook heel fijn. Ik vond vooral dat resultaatgerichte heel fijn. Ik ben ook wel eens bij van die trainingen geweest dat je dan een toffe dag hebt gehad, maar dan denkt; en nu? Hier is het juist zo dat ik er meteen mee aan de slag wilde. Het was zo duidelijk wat ik moest gaan doen. Heerlijk.

Ik ben na deze training ook meteen dingen gaan aanpakken. Zo had ik al heel lang het idee voor een event, na deze dag kwam dat event er ook heel snel. Ook mijn sales-funnel werd deze dag voor mij heel duidelijk; hoe zorg je er nou voor dat je niet af en toe gesprekken hebt maar dat je continu zorgt voor nieuwe leads. En ook wat past dan het beste bij mijn business. Zoals dat event bijvoorbeeld. Het werd ineens allemaal super concreet hoe ik het in mijn business allemaal kon gaan toepassen. Er zijn zoveel dingen uit deze dag die bij mij nu resultaat opleveren. Ook dat ik bijvoorbeeld heel makkelijk kan verkopen zonder heel veel gesprekken te hoeven voeren. Dat had ik niet gedacht.

Wat ik ook heel fijn vond deze dag was de toffe groep mensen. Allemaal ambitieuze, leuke en ook kritische mensen. Daar heb je echt wat aan tijdens zo’n dag, als het niveau van de groep hoog is. Geen ellenlang geneuzel maar echt met elkaar aan de bak. Een hele inspirerende groep – en setting! – om te kunnen oefenen, feedback te krijgen en heel veel te leren. Van Lisette én van elkaar.

Het oefenen met elkaar maar ook de feedback die Lisette gaf op de mensen die voor de groep werden gehaald, was heel waardevol. Daar heb ik echt geleerd wat de structuur is van het gesprek – door het script echt stap voor stap te doorlopen en te oefenen – maar óók waarom het vaak mis gaat in salesgesprekken en welke fouten je kunt voorkomen.  Zodat ik nu nog meer uit mijn gesprekken haal.

Er zit nu veel meer diepgang in de gesprekken die ik voer met potentiële klanten, ik weet precies wat ik moet vragen zodat mensen ook JA gaan zeggen. Normaal zou ik nooit zo doorvragen als dat we hier bij Lisette geleerd hebben. Maar het mooie is,  ik hoef nu nooit meer mensen te overtuigen. Ze verkopen zich aan mij!

Wat ik ook een eyeopener vond, was dat we met een hele diverse groep ondernemers zaten, maar dat het voor elke business waardevol was. Iedereen ging met een actieplan op maat de deur uit, heel bijzonder.

Ik kan dingen in mijn hoofd soms heel ingewikkeld maken, maar deze dag maakte dat dingen veel behapbaarder werden. Daarna kon ik er meteen mee aan de slag. Zo fijn. Ik heb nu een heel duidelijk salesplan en door deze dag weet ik van A tot Z wat ik moet doen. En dat leverde ook direct resultaat op. Niet alleen de diverse events die ik daarna heb georganiseerd, maar ook meer PT klanten en vollere groepen op diverse locaties. Echt een super waardevolle dag voor mij.

Praktische  Informatie

 • €500 / Early bird €250 (excl BTW)
 • 10 november 2020
 • 10.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
 • BRING A FRIEND: €150 excl. BTW (bij betaling van een ticket krijg je een code waarmee je – voor €150,- excl een partner, collega of teamlid mee kunt nemen)
 • Locatie: ntb  / rondom Amsterdam
 • Koffie, thee, lekkers en een heerlijke en gezonde lunch zijn inbegrepen bij deze dag
 • Op dit ticket zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

WIL JIJ DIT OOK?

Heb je alles hierboven gelezen, ben jij die ambitieuze ondernemer die effectiever en moeitelozer wil leren verkopen? En komt dit voor jou precies op het goede moment?

Meld je dan nu direct aan.