Focus Challenge 2021 – Kickoff 7 juni

Ben jij ook zo klaar met al die waardeloze (en eindeloze) to do lijstjes? Met je eigen uitstelgedrag?
Het reageren op alles wat er op je af komt, in plaats van een heldere strategie volgen?
Wel ‘bezig zijn’ maar niet écht doen wat nodig is?
Waardoor je aan het eind van de dag vaak denkt; wat heb ik nou eigenlijk gedaan? En… met welk resultaat?!

Heel goed :-)!

Soms moet je ergens echt HE-LE-MAAL klaar mee zijn, om ook echt iets te veranderen.

Ook klaar voor meer focus en grip op je business?

Van 7 juni tot 7 juli 2021 coach ik een aantal ondernemers naar resultaat in een 30 dagen Focus Challenge!


Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te laten ervaren dat je én keiharde resultaten kunt bereiken én een leven vol leven.

Klinkt mooi, er is alleen wél iets voor nodig. Namelijk Focus. Krachtige keuzes maken.
En vooral… een serieus commitment!

En dat is precies waar we in deze Focus Challenge aan gaan werken!
Duidelijke keuzes maken die zorgen voor resultaat én rust. Die ook zorgen voor voldoening en plezier.
En die ervoor zorgen dat jij nu ook (eindelijk) gaat doen wat je met jezelf had afgesproken.
En ja, we gaan afscheid nemen van je uitstelgedrag, voorgoed.

Reviews van deelnemers Focus Challenge 2020

Ik ben al ruim 5 jaar ondernemer met een succesvol bedrijf. Ondanks dat ik ieder jaar prima resultaten boek voel ik me toch geregeld onrustig. Ik ben iemand die bruist van de ideeën en ik hou van actie. Dit zorgt ervoor dat ik me heel vaak overweldigd en ontevreden voel. Er is steeds zoveel dat blijft liggen en dan ben ik ontevreden met mezelf. Dit veranderde toen Lisette mij leerde werken met de Focus Planner. Niet alleen zorgt het ervoor dat ik uitstekende resultaten haal (2020 was mijn beste jaar ooit), maar het zorgt er ook voor dat ik op een ontspannen manier werk. Ik voel me nu na bijna iedere werkdag heerlijk. Ik voel voldoening en ik heb nog ruim energie over voor alle andere dingen in mijn leven, die ook super belangrijk zijn. Ik ben zo blij met de methode en de planner dat ik deze nu ook aan mijn eigen klanten (ambtenaren) aanbied. Geweldig toch!

Ik wil niet overdrijven, maar ik kan het écht iedere ondernemer aanraden om minimaal mee te doen met de Focus Sprint. Er is voor mij echt veel veranderd sinds ik met de Focus Planner werk: meer focus, meer ontspanning en meer voldoening! Soms leer je in een maand meer dan in de jaren ervoor. Zo ging dat bij mij toen ik met Lisette en de Focus Planner ging werken. Ik dacht toen ik begon geloof ik nog ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’, maar het is geweldig om zo te gaan werken. Ik weet met mijn gezond verstand heus wel dat ik me moet richten op de dingen die er toe doen, maar nu is het echt een gezonde gewoonte geworden.

Het werken met deze methode en de planner is zo krachtig, dat zelfs wanneer je maar 50% ervan toepast, je alsnog een 10x betere dag hebt dan wanneer je ‘gewoon’ maar aan de slag was gegaan!

1 – Dertig dagen persoonlijke begeleiding op jouw doelen

In dit Focus Traject leer je precies wat er nodig is om vol focus alles uit jouw business en jouw leven te halen. Het is niet alleen een training, maar je krijgt 30 dagen mijn persoonlijke coaching & inspiratie in een digitale Community. Zodat je niet alleen wéét wat je moet doen, maar de omslag maakt naar het ook écht in actie omzetten. Niet alleen gedurende deze 30 dagen maar óók daarna.

Het feit dat je in deze online Focus Community ook samen met andere ondernemers aan de slag gaat, werkt extra stimulerend. Tijdens je traject, maar ook daarna om ‘in the game’ te blijven! En heel eerlijk, het is niet alleen stimulerend, maar ook gewoon leuker samen, in plaats van in je uppie ;-).

2 – Online Focus Training (ook na de challenge behoud je toegang)

In de krachtige en praktische online Focus Training twv €250 – je krijgt deze cadeau bij jouw Focus Challenge! – leer je wat er nodig is voor meer resultaat, voldoening en focus in jouw leven.

In 6 modules met 18 lessen neem ik je stap voor stap mee op weg naar meer focus. Het resultaat is dat je:

 • de volle potentie van je business gaat benutten en eruit haalt wat erin zit!

 • meer voldoening ervaart, doordat je niet meer achter de feiten aan holt.

 • eindelijk grip hebt op je business en je leven, in plaats van dat je je laat leiden door de omstandigheden en wat er op je pad komt.

 • veel meer plezier en rust hebt, omdat je precies weet wat er nodig is voor jouw groei en dus ook heel veel dingen NIET meer hoeft te doen.

Ook na de 30 dagen blijf je gewoon toegang houden tot deze training, zodat je alles nog eens rustig na kunt kijken, op welk moment je maar wilt.

3 – Focus Planner © (zowel online als in printversie te gebruiken)

Een compacte en prachtig vormgegeven Focus Planner©, waarbij je focust op duidelijke en zinvolle doelen. Juist door te focussen op minder, krijg je meer voor elkaar!

In de planner werk je met een simpel en bewezen plannings- en prioriteringssysteem, waardoor je je doelen behaalt, zelfs als het leven druk is. Deze Focus Planner© is gebaseerd op divers wetenschappelijk onderzoek, eeuwenoude principes en mijn persoonlijke resultaten. Door het gebruik van deze Focus Planner© leer je te focussen op wat er écht toe doet voor jou.

Het zorgt niet alleen voor focus, maar ook voor voldoening en rust. Door niet alleen te werken aan je business, maar óók op het gebied van gezondheid, relaties, ontspanning en het plezier in je leven. Hiermee creëer je de pijlers voor stevig fundament, waarop je krachtige resultaten kunt bouwen.

Je ontvangt de planner als PDF, zodat je deze zowel online kan gebruiken en invullen, maar deze ook kan printen als je dat fijner vindt. Het werken met deze planner is zo krachtig, dat zelfs wanneer je maar 50% ervan toepast, je alsnog een 10x betere dag hebt dan wanneer je ‘gewoon’ maar aan de slag was gegaan!

Wat heeft dit traject ondernemers opgeleverd?

Deze Focus Challenge en het werken met de Focus Planner heeft mij geholpen om in de waan van de dag mijn koers te kunnen varen. Door elke dag consequent met mijn focus bezig te zijn, maakt dat ik mijn gedrag aan het veranderen ben (alleen weten wat te doen was voor mij onvoldoende). Door minder te micro-managen en door te weten hoe ik de juiste taken prioriteit moet geven, ervaar ik meer structuur en controle. De Focus Challenge is in mijn ervaring erg geschikt voor ondernemers die de focus willen blijven houden op hun eigen koers, in plaats van zich te verliezen in de waan van de dag.

 

Deze Focus Challenge geeft een helder inzicht in of de taken die ik doe wel de goede zijn om naar mijn lange termijndoelen te werken. En het helpt om juist dat evenwicht op alle levensgebieden te houden. Doordat ik niet meer of alleen op werk focus of alleen op ontspanning ontstaat er per dag een mix. En dat werkt zoveel fijner! Hierdoor ga ik niet meer op 1 terrein onderuit en kan ik nu veel sneller bijsturen. Met als concreet resultaat van de Challenge en een maand werken met de Focus Planner dat er afgelopen week 2 jaartrajecten zijn getekend. Een prachtig resultaat van mijn focus!

De Focus Planner, samen met met de 30 dagen challenge is voor mij zo ontzettend waardevol. Doordat ik een maand lang elke dag de 3 kerntaken opschrijf die voor mij het meeste verschil gaan maken in mijn business- en andere doelen is mijn productiviteit nog nooit zo hoog geweest en vaak ook nog in minder tijd en in veel meer ontspanning. Mijn voldoening  is daardoor echt toegenomen. En voel ik mij goed over mijzelf en wordt steeds duidelijker wat energie geeft.  Ik raad het werken met de Focus Planner iedereen aan die meer gedaan wil krijgen en echt een stap wil zetten.

Gek werd ik van mijzelf. Ideeën in overvloed, overal aan beginnen en 24/7 met mijn bedrijf bezig. Hoe leuk ik mijn bedrijf ook vind, hier werd ik toch niet erg blij van. Er waren dagen bij dat ik doodmoe was. En toen kwam Lisette met de focus challenge en de Focus Planner. Eerst was daar weerstand, hoezo plannen? Ik ben namelijk nogal wars van lijstjes. Dit voelde als beperking van mijn vrijheid en creativiteit. Maar… daar waar ik dacht beperkt te worden, leverde het mij eigenlijk meer rust op. Ik sprak met mezelf af waar ik aan ging werken en als dat af was ik ook klaar. Ik kreeg meer inzicht in wat deed en af kreeg. Ook werk ik veel meer naar mijn doelen toe in plaats van dat ik “maar wat doe”. Het bevalt mij supergoed!

Ook klaar voor meer rust in je hoofd,
meer plezier & voldoening en meer resultaat?

Meld je dan hier aan voor jouw persoonlijke Focus Challenge!

€500

(excl BTW)

Even praktisch – wat krijg je nou precies als je meedoet?

 • Je krijgt direct na jouw aanmelding toegang tot de Online Focus Training, waarmee je dus ook meteen aan de slag kunt met 16 lessen op het gebied van focus, doelen stellen, leiderschap en ontspannen ondernemen.
 • In deze online training vind je tevens de door mijn ontwikkelde Focus Planner, dé tool om meer uit je business en je leven te halen.
 • We starten 7 juni met een gezamenlijke Kickoff (online). Er komt ook een opname, mocht je er niet bij kunnen zijn.
 • Je krijgt toegang tot de online Focus Community bij dit traject, waardoor je direct je netwerk vergroot en samen aan slag gaat met andere ambitieuze ondernemers.
 • Je krijgt mijn persoonlijke feedback en schop-onder-jouw-kont als het aankomt op je doelen
 • Je krijgt 5 keer per week inspiratie en aanvullende content in de Community, die nog meer verdieping geeft op de Focus Training
 • Je krijgt opdrachten die je in de community zet en waar je mijn feedback op krijgt.
 • Je post dagelijks jouw kerntaken en ontvangt hier mijn persoonlijke feedback op.
 • Eén keer per week is er een live Q&A, waarvoor je vooraf jouw vragen kunt mailen.
 • We eindigen het traject met een afsluitende meeting op 7 juli. Hierin vieren we jouw behaalde doelen en deel ik een mooie bonus uit voor diegene die het meest actief was in de Community ;-).