Tijdens dit 1-op-1 traject  gaan we minimaal een half jaar intensief samen aan de slag om met jouw business door te breken naar het volgende niveau. We werken aan je business op strategische niveau. Naast strategie werken we ook aan jouzelf als ondernemer. Wie moet jij zijn om meer resultaat te creëren? We gaan op zoek naar je niet-werkbare patronen en daar rekenen we mee af.  We kijken wat er nodig is om op topniveau te presteren, 

Dit heeft niet alleen effect op je businessresultaten, maar zal je ook op persoonlijk vlak helpen het beste uit jezelf te halen. Op deze manier creëer je voor jezelf een toekomst waar je tot nu toe alleen van hebt kunnen dromen.

Voor welke ondernemers?

Per jaar werk ik met maximaal 4 ondernemers in een Diamond Traject. Dit intensieve coachtraject is uitsluitend voor ambitieuze en ervaren ondernemers:

  • die bereid zijn te doen wat nodig is om tot hun doel te komen
  • met minimaal €100.000 omzet
  • die al een expert zijn in hun vakgebied

Klinkt dit als iets voor jou?

Vraag dan een gesprek met mij aan, waarin we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen en of dit Diamond Traject passend voor je is. Vooraf krijg je van mij een aantal vragen toegestuurd. Ik kijk er naar uit je te spreken.

Ik zet sneller stappen en werk meer ‘aan’ mijn bedrijven.

De afgelopen jaren zijn mijn bedrijven heel hard gegroeid. Van 5 naar 50 werknemers en een miljoenenomzet. Ontzettend leuk en spannend allemaal, maar op een gegeven moment had ik het gevoel wat stil te staan in mijn eigen ontwikkeling. Ik wist dat er meer in mijn business zat, en in mij. Daarom besloot ik samen te gaan werken met Lisette als business coach. Om te groeien, maar ook om met meer ontspannenheid aan mijn bedrijven te werken. Met het gewenste resultaat! Ik zet sneller stappen, werk meer ‘aan’ mijn bedrijven en ben meer ontspannen. Ik ben door dit coachtraject zelfs met iets heel nieuws begonnen naast mijn andere bedrijven.

Steffy Roos du Maine – CEO JBL&G / Founder Business & Bubbles

Ik maak krachtigere keuzes voor de groei van ons bedrijf. En voor mezelf. 

Met haar methode om te werken aan de groei van je bedrijf en ontspannen in je vel te zitten als ondernemer, heeft Lisette me op een andere manier leren kijken naar tijds- en prioriteitenverdeling, dwars over de grenzen van werk en privé heen. Ik sta nu veel relaxter in het leven en tegelijkertijd met herwonnen enthousiasme en zelfvertrouwen, zowel in de bedrijfsleiding van onze KMO  als daarbuiten. Ik voel de meerwaarde van het coach traject vooral in de combinatie van beiden; het is zowel in business als prive meer ontspannen. Ik maak krachtigere keuzes voor mezelf en ook voor de groei van ons bedrijf.

Jan Frederik Léger – Founder / Partner Kapernikov

Dit jaar ga ik voor de anderhalf miljoen.

Ik geloof dat er altijd een volgend niveau is, ik streef naar constante groei. Ik werk 1 op 1 met Lisette, want als ondernemer wil ik het professioneel aanpakken en mezelf blijven ontwikkelen. Ik wil het beste voor mijn klanten en alles uit mijn business halen. Ook wilde ik kijken wat er voor nodig is om minder ‘op de vloer’ nodig te zijn. Door te werken met Lisette is mijn omzet niet alleen gestegen,  ik ben ook meer gefocust. Samen met Lisette werken we aan onze doelstellingen en zetten we krachtige acties in om deze te behalen. Lisette denkt mee en laat me dingen inzien en doen die ik eerst niet zou doen. Dit heeft niet alleen impact op mijn business, maar ook op mijn persoonlijk leven. Ik heb veel meer vrije tijd terwijl mijn bedrijf gewoon doordraait

Sophie van Genugten, Eigenaar QuatreBras

Mijn team draait zelfstandiger en ik heb veel meer vrije tijd

Al ruim 20 jaar ben ik interieurarchitect met een eigen bureau. Vanwege mijn drive en had ik er moeite mee om het werk los te laten. Toen mijn 4 kinderen langzaam een voor een de deur uitgingen merkte ik dat ik alleen maar harder ging werken. Maar eigenlijk wilde ik ook meer genieten van deze vrijgekomen tijd samen met mijn man! Ik heb personeel, maar had steeds het gevoel dat ik steeds harder moest werken zodat zij hun werk konden doen. Ik voelde me ondergedompeld in het werk. Door het coachtraject kan ik makkelijker het overzicht houden en is er veel meer ruimte gekomen om te werken aan mijn missie, waardoor ook mijn omzet steeg.  Tegelijkertijd is er meer rust en meer vrije tijd. Mijn team draait steeds zelfstandiger, onder andere dankzij de handboeken en templates die we in het traject gemaakt hebben.

Lees hier het artikel over Doret en hoe haar business en haar leven zijn veranderd

Vraag nu de gratis checklist ONTSPANNEN BUSINESS GROEI IN 9 STAPPEN’ aan en leer wat er voor nodig is om zonder stress naar het next level van jouw groeibedrijf te gaan.