Gratis checklist 
Moeiteloos Meer Klanten 

Leer 7 bewezen verkoopstrategieën voor een 
continue stroom leads en moeiteloos meer klanten!  

Download nu de gratis checklist 
en zorg direct voor moeiteloos meer klanten! 

Hoe zou het voor je zijn  
als je moeiteloos meer klanten krijgt?
 

Je bent zelfstandig ondernemer. Je bent goed in wat je doet, bijvoorbeeld in jouw werk als coach, trainer of adviseur. Je doet ook al wel het één en ander om je zichtbaarheid te vergroten. Maar je loopt er tegen aan dat het héél wat anders is om van al die mensen die interesse hebben ook (goedbetalende) klanten te maken.  


Een tijdje geleden plaatste ik een korte video op LinkedIn met de vraag:
“Waar loop jij als ondernemer tegen aan op het gebied van verkoop?”
En vervolgens ontplofte mijn mailbox:  


Zo mailde Lisa mij: 

“Ik weet dat ik veel meer gesprekken zou moeten voeren, maar waar ik tegen aanloop is dat ik niet weet waar ik al die mensen vandaan moet halen. En ook waar ik de tijd vandaan moet halen! Mijn agenda staat al bol van de prioriteiten.”


Jacqueline schreef:

Ik worstel in verkoop enorm met mijn prijs.
Zit hier iemand in de buurt die echt zo goed als hetzelfde doet (zelfde grootte groepen, zelfde locaties, zelfde focus) en zij vraagt 25% minder.
Blijft moeilijk.”
  


Jody mailde:

Momenteel komen klanten een beetje aanwaaien. Ik wil meer continuïteit. 
Heel graag wil ik voor A-merken werken. En ik merk dat het heel moeilijk is om daarmee in gesprek te komen.” 
 

Zoals je ziet lopen de vragen van zzp-ers die hun diensten willen verkopen en meer klanten willen enorm uit elkaar. En weet je, succesvol verkopen hangt ook van heel veel factoren af. Bijvoorbeeld de kwaliteit, kennis en ervaring van de verkoper, of je de juiste dienst hebt voor het juiste publiek, de timing van je aanbod etc. Sommige van die factoren heb je wel in de hand, andere niet of minder. Er is dus helaas géén 100% waterdichte formule voor verkoopsucces.

 Er zijn wél een aantal zaken die zorgen dat het verkopen véél effectiever en moeitelozer kan.  

In deze gratis checklist Moeiteloos Meer Klanten geef ik je 7 tips die bewezen succesvol zijn

Stuur mij de Checklist!