In dit adviesgesprek geef ik je ideeën hoe jij door kunt breken naar het Next Level in jouw business.
In de afgelopen jaren heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgericht en honderden ondernemers geholpen om heel goed te verdienen op de meest ontspannen manier.
Een manier waarbij er tijd is om te genieten van het leven én alles uit jouw business te halen.

Wat kun je verwachten?

In deze twee uur durende sessie gaan we samen aan de slag om te kijken wat er voor jou nodig is om naar dat volgende niveau te gaan. We starten we vanuit jouw vraag, dillema of behoefte. Voorafgaand aan het gesprek stuur ik je ‘huiswerk’ en een aantal vragen toe, waardoor we tijdens het gesprek ook direct de diepte in te kunnen. Hierdoor haal je nog meer waarde uit dit gesprek. We kijken in deze sessie naar je business op strategisch niveau, maar ook naar jou als ondernemer. Wie moet jij zijn om deze groeistap te maken, wat belemmert je, welke keuzes moet je maken in je business en in welke volgorde? In deze intensieve sessie van 2 uur geef je een inkijkje in wat er voor jou en jouw business mogelijk is en krijg je een indruk van hoe ik werk.

In dit adviesgesprek leer je

  • Waar jouw beste kansen liggen om op een ontspannen manier naar het volgende niveau te gaan in jouw business
  • Welke obstakels je moet overwinnen om je doelstellingen te behalen
  • Welke 3 strategieën om te groeien perfect passen bij jouw bedrijf én het leven dat je wilt leiden

Voor wie is dit adviesgesprek geschikt?

  • Je bent ambitieus, je houdt van het spel van ondernemen en wilt op dit moment met je business  (ZZP of MKB) een (grote) groeistap zetten.
  • Je hebt al een (succesvol) bedrijf EN je weet dat er nog veel meer in zit.
  •  Je bent bereid brutaal eerlijk te kijken naar jezelf en je business en staat open om te leren.

Praktische zaken

  • Het gesprek voeren we telefonisch of via Zoom (een soort Skype)
  • De prijs voor dit adviesgeprek is €250 excl BTW
  • Je krijgt voorafgaand een aantal vragen toegestuurd, die zorgen dat je meer uit het gepsrek zelf kunt halen

JE AANMELDEN VOOR EEN BUSINESS GROEI SESSIE?

Ben jij een ambitieuze groeiondernemer die op een onstpannen manier door wil breken naar het next level in jouw Business?
Meld je dan nu hieronder  aan voor dit gesprek van 2 uur.

Aleks Kuijpers – Ik nam afscheid van klanten terwijl mijn winst steeg

Op het moment dat ik met Lisette besloot te gaan werken, was ik bezig onze teams in China en Amsterdam uit te breiden. Ik was zoekende in hoe iedere  collega/functie zo optimaal mogelijk te laten renderen en welke beslissingen moet ik nemen om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. En wie moet ik daar voor zijn. Daarnaast wist ik dat, om te kunnen groeien, we een stabielere cliëntenportfolio nodig hadden. Ik moest dus afscheid nemen van klanten die niet meer pasten en aan acquisitie werken mbt grotere klanten. Tot dan toe ging ik acquisitie uit de weg, omdat ik het te druk had. In het coachtraject hebben we duidelijke doelen geformuleerd en de strategie bepaald. En ook hebben we gewerkt aan wat er van mij nodig was. Namelijk krachtig leiderschap!

Jan Frederik Léger – ‘Ik maak krachtigere keuzes voor de groei van ons bedrijf. En voor mezelf.’

Met haar methode om te werken aan de groei van je bedrijf en ontspannen in je vel te zitten als ondernemer, heeft Lisette me op een andere manier leren kijken naar tijds- en prioriteitenverdeling, dwars over de grenzen van werk en privé heen. Ik sta nu veel relaxter in het leven en tegelijkertijd met herwonnen enthousiasme en zelfvertrouwen, zowel in de bedrijfsleiding van onze KMO  als daarbuiten. Ik voel de meerwaarde van het coach traject vooral in de combinatie van beiden; het is zowel in business als prive meer ontspannen. Ik maak krachtigere keuzes voor mezelf en ook voor de groei van ons bedrijf.

Sophie van Genugten – ‘Dit jaar ga ik voor de anderhalf miljoen.’

Ik geloof dat er altijd een volgend niveau is, ik streef naar constante groei. Ik werk 1 op 1 met Lisette, want als ondernemer wil ik het professioneel aanpakken en mezelf blijven ontwikkelen. Ik wil het beste voor mijn klanten en alles uit mijn business halen. Ook wilde ik kijken wat er voor nodig is om minder ‘op de vloer’ nodig te zijn. Door te werken met Lisette is mijn omzet niet alleen gestegen,  ik ben ook meer gefocust. Samen met Lisette werken we aan onze doelstellingen en zetten we krachtige acties in om deze te behalen. Lisette denkt mee en laat me dingen inzien en doen die ik eerst niet zou doen. Dit heeft niet alleen impact op mijn business, maar ook op mijn persoonlijk leven. Ik heb veel meer vrije tijd terwijl mijn bedrijf gewoon doordraait.

Steffy Roos du Maine – ‘Ik zet sneller stappen en werk meer ‘aan’ mijn bedrijven.’

De afgelopen jaren zijn mijn bedrijven heel hard gegroeid. Van 5 naar 50 werknemers en een miljoenenomzet. Ontzettend leuk en spannend allemaal, maar op een gegeven moment had ik het gevoel wat stil te staan in mijn eigen ontwikkeling. Ik wist dat er meer in mijn business zat, en in mij. Daarom besloot ik samen te gaan werken met Lisette als business coach. Om te groeien, maar ook om met meer ontspannenheid aan mijn bedrijven te werken. Met het gewenste resultaat! Ik zet sneller stappen, werk meer ‘aan’ mijn bedrijven en ben meer ontspannen. Ik ben door dit coachtraject zelfs met iets heel nieuws begonnen naast mijn andere bedrijven.

Steffy Roos du Maine – CEO JBL&G / Founder Business & Bubbles

Doret Schulkes – ‘Mijn team draait zelfstandiger en ik heb veel meer vrije tijd.’

Al ruim 20 jaar ben ik interieurarchitect met een eigen bureau. Vanwege mijn drive en had ik er moeite mee om het werk los te laten. Toen mijn 4 kinderen langzaam een voor een de deur uitgingen merkte ik dat ik alleen maar harder ging werken. Maar eigenlijk wilde ik ook meer genieten van deze vrijgekomen tijd samen met mijn man! Ik heb personeel, maar had steeds het gevoel dat ik steeds harder moest werken zodat zij hun werk konden doen. Ik voelde me ondergedompeld in het werk. Door het coachtraject kan ik makkelijker het overzicht houden en is er veel meer ruimte gekomen om te werken aan mijn missie, waardoor ook mijn omzet steeg.  Tegelijkertijd is er meer rust en meer vrije tijd. Mijn team draait steeds zelfstandiger, onder andere dankzij de handboeken en templates die we in het traject gemaakt hebben.

BUSINESS COACH LISETTE TOL

Ik ben Lisette Tol, business coach en bevlogen ondernemer. Ik werk exclusief en intensief met ambitieuze, gemotiveerde ondernemers die met hun business naar het next level willen. Ondernemers die verantwoordelijkheid nemen en zichtbaar resultaat willen bereiken. Ondernemers die géén concessies willen doen maar een winstgevend bedrijf willen én een fijn en vrij leven. 

Met veel plezier heb in de afgelopen jaren honderden ondernemers mogen coachen naar betere bedrijfsresultaten. In mijn coachtrajecten en business-trainingen doen we wat nodig is om concreet en blijvend resultaat te behalen. Ik coach de ondernemers die met mij werken op leiderschap: wie moet jij zijn om het gewenste resultaat te behalen? No more excuses. Je leert exact wat er voor nodig is om op topniveau én ontspannen te presteren. Of dat nou is in je onderneming of in hun sociale leven, je zult op alle vlakken het effect merken.

Naast de vaardigheden om op topniveau te presteren leer ik ondernemers effectieve business-strategieën om door te groeien naar het volgende niveau. En die ervoor zorgen dat je omzet stijgt, je op kunt schalen en je meer tijd over houdt. Niet harder werken. Maar slimmer. En simpeler. Met meer focus naar krachtige resultaten.