Ben je een coach, trainer of adviseur
en is dit waar je tegen aan loopt

  • Je wéét dat er meer in je business zit, maar je weet niet hoe je het er uit krijgt 
  • Soms ben je beredruk, daarna is er vaak een gat. Die wisselvalligheid geeft onrust
  • Je klanten komen vaak  via toevalligheden op je pad. Je bent op zoek naar een strategie voor meer grip op je business
  • Je wilt graag hoger geprijsde diensten verkopen en weet dat er iets anders nodig is dan je tot nu toe hebt gedaan
Claim jouw training toegang!

9 jaar 
Expert in high end sales   

+ 3750  
Ondernemers 
geholpen 

8,9 
Gemiddelde klantreview  

Hoe zou het voor je zijn als je moeiteloos meer klanten krijgt? 

Je bent zelfstandig ondernemer. Je bent goed in wat je doet, bijvoorbeeld in jouw werk als coach, trainer of adviseur. Je doet ook al wel het één en ander om je zichtbaarheid te vergroten. Maar je loopt er tegen aan dat het héél wat anders is om van al die mensen die interesse hebben ook (goedbetalende) klanten te maken. Het kan ook anders. Hoe zou het voor je zijn als wist hoe je zorgt voor een continue stroom leads en klanten? Klanten die gráág voor jouw diensten willen betalen?

Ik had een hekel aan verkopen (en hoopte

dat mensen zich vanzelf aan zouden melden)… 

Ik ben inmiddels al meer dan 13 jaar ondernemer. In mijn eerste bedrijf – een healthstudio en een coach / trainingspraktijk – bestond mijn sales strategie voornamelijk uit wensen en hopen. Ik had een website en stuurde af en toe nieuwsbrieven met mijn aanbod aan workshops en trainingen. En heel eerlijk, dat leverde best wat op, maar veel te weinig. En dat is logisch, want wensen en hopen is geen strategie 😉.
 
Ik wíst dat er veel meer zat in mijn bedrijf, maar ik had geen idee hoe ik meer (en beter betalende) klanten kon krijgen. In de afgelopen 10 jaar heb ik allerlei trainingen en coachtrajecten gevolgd op het gebied van ondernemen en ben ik me gaan verdiepen in verkopen. Met name verkopen van bijzonder waardevolle en daarmee hoger geprijsde diensten, waarmee ik mijn klanten nóg beter kon helpen.  

8 jaar geleden ben ik als businesscoach andere ondernemers gaan helpen, omdat ik zag dat zoveel ondernemers iets heel moois te bieden hadden maar worstelden met hun verkoop. Ik ontwikkelde mijn eigen salesmethode, met de 4 pijlers voor Moeiteloos Meer Klanten.

Een methode die erbij mij voor zorgde dat ik van €30.000 per jaar naar lanceringen van €30.000 per maand ging. Een methode die er ook voor zorgde dat ik precies wist wat ik moest doen, wat werkt bij mijn ideale klant én wat ervoor zorgde dat ik zelfs lol kreeg in verkopen!  En wat er bij mijn klanten ook voor zorgt dat ze nog meer klanten kunnen helpen met de prachtige diensten die ze leveren. En daar ook nog eens beter voor betaald krijgen! 

Ervaringen


Het mooiste resultaat van deze verkooptraining was dat ik hierdoor mijn eerste traject van €2500 verkocht!  Dat zorgde er meteen voor dat ik nu vol vertrouwen mijn trajecten verkoop. Ik weet wat mijn traject waard is en mensen betalen daar nu graag voor. Ik weet hoe ik continu nieuwe leads krijg. En hoe die mensen precíes de mensen zijn met wie ik in gesprek wil. Dat zorgt ook dat mensen veel makkelijker ja zeggen. En dat ik meer verkoop 😉.

Willemijn Lijnse 
Eigenaar Indside Middelburg & Endless Motivation 
Doelgroep: ondernemers en bedrijven 


Als zelfstandig innovatiecoach help ik ondernemers met het testen van hun productidee. Hoewel ik als ondernemer mooie stappen had gemaakt, kwamen mijn klanten nog via toevalligheden op mijn pad. Ik was op zoek naar meer grip op mijn business.  Ik heb me aangemeld voor de online training Moeiteloos Meer Klanten. Lisette weet echt waar ze het over heeft. Ze laat zien hoe het sales proces heel ontspannen én effectief kan zijn. Hoe de eerste gesprekken al waardevol kunnen zijn vanaf minuut 1, door echt te focussen op “helpen” en “waarde leveren”.  

Josse Dorleijn 
Eigenaar Moonshot Missions 
Doelgroep: B2B 


Is dit wat je wilt?  

  • Weten hoe je ook hoger geprijsde diensten moeiteloos kunt verkopen?
  • Een praktische verkoopmethode die (heel veel) klanten oplevert en die verkopen leuk en ontspannen maakt
  • Weten hoe je verkoopbezwaren voorkomt als ‘het is te duur’ of ‘het komt nu  niet uit’? 
  • Een persoonlijk en concreet stappenplan waardoor je meer grip krijgt op je business en je winst?

 

Dan is deze online verkooptraining iets voor jou! 

Claim jouw training toegang!

De meest waardevolle high end verkooptraining met
de 4 stappen naar effectief en ontspannen verkopen!

MODULE 1
Het fundament
3 lessen

In de eerste module creëer je het fundament voor het verkrijgen van moeiteloos meer klanten. Ik leg uit waarom een verkoopstrategie belangrijk is en wat dat voor jouw business op kan leveren. Je bepaalt in deze module een duidelijk doel voor deze training. Ook leer ik je wat er nodig is om met deze training zoveel mogelijk resultaat te behalen.

MODULE 2
Magische Marketing
5 lessen

 Verkopen begint al vóór je een salesgesprek voert met je prospect. In deze module leer je precies wat er voor nodig is om ervoor te zorgen dat jouw marketing zo goed aansluit en zo effectief is dat klanten makkelijk ja kunnen zeggen op jouw aanbod. Ook leer je wat er in deze tijd voor nodig is om de allerleukste én de best betalende klanten aan te trekken. Waar het tot 2 jaar terug nog werkte om ‘5 tips om…’ te delen is er nu nog iets anders nodig.  

MODULE 3
Mindset voor Succes
3 lessen

Mindset is everything! In deze module gaan we dan ook aan de slag met wat nou de best werkende verkoop-mindset is voor jou. Wat voor Pietje werkt, hoeft voor jou immers niet te werken. Je leert wie jij moet zijn in het verkoopgesprek, om helemaal ontspannen en met plezier te kunnen verkopen.  Ook leer je wie je moet zijn zo veel mogelijk klanten ‘ja’ te laten zeggen op jouw aanbod. En om zelfs trajecten van 10.000 of meer in 1 gesprek te kunnen verkopen.    

MODULE 4
Bruggen Bouwen
4 lessen

In deze Module leer je welke brug je moet bouwen, waardoor klanten nog vóór je jouw aanbod hebt gedaan ja gaan zeggen. Ook leer je hoe je je aanbod zo waardevol maakt, dat klanten er graag bijzonder goed voor willen betalen. En je leert wat er voor zorgt dat klanten dit aanbod dan ook daadwerkelijk bij jou gaan kopen. Een bijzonder waardevolle Module die er bij mij én bij mijn klanten voor heeft gezorgd dat je moeiteloos trajecten van €10.000 of meer verkoopt.  

MODULE 5
Een Super Sales Systeem
2 lessen

In deze Module leer je wat er voor nodig is om de omslag te maken van een strategie van ‘hopen en wensen’ en hap-snap iets doen aan je sales en marketing, naar een Super Sales Systeem. Een systeem dat werkt, dat rust en focus geeft en waarmee je continu nieuwe leads en klanten naar je toe trekt. 

COMMUNITY

Je krijgt toegang tot de besloten community van dit programma. Een unieke plek waarmee je toegang krijgt tot een netwerk van ambitieuze ondernemers die met hun sales naar een volgende niveau willen groeien. Dit zorgt voor een gevoel van ‘samen’ in plaats van alles alleen doen. Ook behaal je makkelijker je doelen door er samen mee aan de slag te gaan.

 LET OP – Dit is géén quick fix 

Deze training is niet bedoeld voor als je hoopt dat verkopen een simpel trucje is.
En dat dit trucje ervoor gaat zorgen dat jij moeiteloos meer klanten krijgt. 
En dat je daarmee jouw business naar het next level trekt. 
 
Dit is een methode waarin je de 4 pijlers leert van ontspannen en effectief verkopen.
Het is een traject dat - als je alles gaat toepassen - zorgt voor een continue stroom leads en klanten.
Het is een traject waarvoor je bereid moet zijn er tijd en energie in te stoppen.  
Dus….ben je bereid te doen wat nodig is? 

 

Doe nu mee
en ga samen met mij aan de slag
met jouw salesstrategie
naar Moeiteloos Meer Klanten!

Online verkooptraining Moeiteloos Meer Klanten

Online training I 17 lessen I printable workbook I t.w.v. €250

In deze training leer je welke stappen je moet zetten om effectief en ontspannen te verkopen. Zodat je met je bedrijf door kunt groeien naar het volgende niveau en nog meer impact kunt maken met wat jij te bieden hebt. Van het bouwen van een stevig fundament voor de beste resultaten tot het zorgen voor de super sales systeem dat gaat zorgen voor een continue stroom leads en klanten. Alles komt aan bod in de online training ‘Moeiteloos Meer Klanten’!  

Er geldt nu een speciale actieprijs, tot 1 maart 2024
DOE NU MEE

van 250 nu 150!

JA!
Ik doe mee. 

Meer ervaringen


De grootste winst voor mij is dat ik nu veel meer succesvolle verkopen uit mijn gesprekken haal.  Ik had altijd heel veel leuke gesprekken, maar daar kwam vaak maar heel weinig uit. Na deze verkooptraining heb ik een strategie waardoor ik diep doordring in echt hele grote organisaties.  Ik kwam normaal nooit voorbij Learning & Development. Nu zit ik echt met de managers of met de raad van bestuur aan tafel.  Dat maakt het ook veel makkelijker om te verkopen. Ik weet nu hoe ik met juiste mensen aan tafel kom. 

Maarten Koenen 
Knikker Interventies 
Doelgroep: Corporate bedrijven 


Wat ik heel lekker vond, na deze training sta je direct in de actiestand omdat je precies weet wat je moet doen. Dus niet alleen veel kennis delen en dingen en uitleggen, maar er ook heel praktisch mee aan de slag. Aan het eind had ik een concreet en helder plan! Er zit veel diepgang in de training, maar ik vond vooral dat resultaatgerichte heel fijn.  Ik heb ook wel eens trainingen gevolgd en dat je dan denkt; en nu? Hier is het juist zo dat ik er meteen mee aan de slag wilde. Het was zo duidelijk wat ik moest gaan doen. Heerlijk. 

Jacqueline Veen-Bruijninckx 
Eigenaar Nature’s Gym 
Doelgroep: particulieren en bedrijven  


Lisette heeft mij echt mijn grootsheid laten ervaren, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Waar ik eerst met moeite €100 per uur vroeg, betalen mijn klanten nu €5000 voor  een programma van 4 maanden, dus de investering had ik er binnen no time uit! Inmiddels run ik een succesvol internationaal bedrijf op het gebied van Leiderschap. 

Anne Slegtenhorst 
Leiderschaps coach / trainer 
Doelgroep: B2B / B2C  


Er geldt nu een speciale actieprijs, tot 1 maart 2024
DOE NU MEE

van 250 nu 150!

JA! 
Ik doe mee